• Mephike
    Őőőő, hidd el, hogy jó az a dual, persze csak bizonyos összeállításban. 55. szinten vagyok, legend vége felé.
    Na jó csak 80 a halál reális (mennyivel kevesebb :D), kb 20at bekaptam az elején, mert rosszul mértem fel a karit, s rosszul osztottam a pontokat. 15-20 alkalommal lag miatt neten vackoltam el (ezt utálom a legjobban, de a netes játéknak azért csak jobb a hangulata, nézni, ahogy rohangálok a társammal. Külön köszönet neki ezért a páncélért, amin most törhetem a fejem:D).
    De amúgy azt mondom, hogy eddigi netes játékok miatt nem kellett szégyenkeznem, pedig én vagyok az első sorban, és engem ütnek a monszták, nem a hátsó sorban puffogtató varikat (már amikor van vari, pedig az nagyon kellene...):)
    A resistes páncélra gondoltam én is, így legalább 80%ot megütöm:)
    Ja és Hamachin ha van kedved futhatunk egyszer egy kört, hogy eloszlassam a kételyeid a kétkezes dolog hátrányairól.
    Ugyanakkor tudom, hogy nem ez a legtáposabb karakter, és biza erősen gondolkodom, hogy ha kipörgettem a játékot ezzel a karival és még tápoltam is eleget, egy új karaktert fogok indítani (főleg ha jön a kiegészítő:D).

A farmolás meg gyűjtögetést jelentene? Jó szó, tetszik, felveszem a táplás mellé, ha megtudom a pontos jelentését...:)