• Cortinaar
    Tudom, hogy a pajzs hasznos a blokk miatt, de nekem nagyon lassú a gyakás pajzzsal.
    Én legendary elejéig balta+pajzs kombinációjával haladtam, de olyan kicsi volt a sebzésem, hogy pl. Typhon kiszabadítója Telkine megölt vagy 20-szor, mert hiába ütöttem, nem ment le a Hp-ja, és akkor a nála jóval erősebb Manticore és Hydrával mit csináltam volna?
    Így most eredetileg a kezemben két zöld fegyver van. Az egyik egy olyan rövidkard, ami tulajdonságai között ott van a +30% damage és +41% damage!
    IGEN, ez a kettő együtt és ráadásúl ezt a kovácsnál vettem!!!
    A másik kézben 62%-os lassító balta.
    Ami persze nem olyan erős, mint a másik, de lassít.
    Csak így vagyok képes durván pusztítani, s még így is jópárszor megfeküdtem nem csak a főmonsztiknál.(bár így ezzel a kombóval sokkal könnyebb lett kinyírni a főmobokat)
    Persze a mágiaellenállásom gyenkécske, azon van mit fejleszteni és az íjászok halálos ellenségeim!
    D2 fan voltam, még úgy 2-3 éve is toltam vele, ott a kétkezes maulos barbár volt a kedvencem WW-vel.
    Természetesen itt hiányolom a kétkezes baltákat, bár a lassúsága miatt valószínűleg halott karakter lenne, mert itt ugye olyan WW nincs.
    Akkor is elrontottam első karakteremet, mert a stormot választottam. ami nekem nem fekszik, mert nagyon keveset teszt hozzá a warfare-hoz.(lehet jobb lenne, de nem tudom fejleszteni.)
    Defilerben megpróbáltam Naturra módosítani, de nem tudtam.
    Lehet mégis újrakezdem egy Championnal, bár egy Guardiant is kipróbálnék, már csak azért is, mert Typhon rengeteg lila pajzsot dobált, amit én a jelenlegi karakteremmel nem használok! :(
    Persze PvP-ben lehet leölne egy Slay, de ezzel a fegyverkombóval, ami nekem van, nem biztos.(természetesen, ha Nature-t választottam volna) :)
    Láttad a Phobos-Deimos-Kydoimos szettet Shorlex?
    (Diabló2-ben is olyan fanatikusan nyomtam, hogy az immortal szettet is kivertem, persze több éves játékkal, de sikerült.)
    Itt most Alexanderre gyúrok, bár nem ismerem milyen szettek vannak, ami kimondottan kétkezes harcosnak jó?