• Shorlex
    Aha, de akkor a potion tárolásra vonatkozóan is így legyen. Azt sem használhatja senki patyolattiszta lelkű.
    Az első karimmal én is eladtam mindent, me fingom nem volt, hogy mi a különbség a kék meg sárga, meg ilyenek között. :D
    A trade nem chet, viszont a vault az, mert az előbbi okfejtésetek értelmében az sem a játék eredeti formájában a készítők által jött. Úgyhogy csít. A többi érvemet nem ismételném meg...
    Nem, ha a haver is telve van, akkor eladsz, vagy droppolsz. Az eredeti játék ennyit enged, nem többet. Vagy csinálsz új, üres karit. De nem vaultozol.

Sima 512-es ADSL-ed van és megy vele? Me nekem az van, és azt hallottam, hogy nem az igazi. Azért is nem kezdtem el soha multizni.

Az adóbevallásod meg úgy csinálod, ahogy akarod, de mivel kezdtem a mondatot?:
    "Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi?"
    Nem, így önmagában nem.

Egyre mélyebben él bennem a kép, hogy újságíró vagy ezekkel a ferdítésekkel... :D

Nehezítő lesz maga a balance, de úgy láttam, hogy a tápos cuccokat szaporábban fogja dobálni. Azaz lehet, hogy korábban kapsz több jó cuccost. Most nem ugyanott tartok?

Megmondom őszintén nekem nem is tetszik az új patch. Szerintem a ternionerek alapból nagyon dromedárra sikerültek, és hiába van aránylag kisebb életük, olyan a sebzésük, meg a petjeik, hogy beszarsz alattuk. Mondjuk ha ellened mennék a slayeremmel, oda nem jutnék el, hogy tűzállást vegyek fel, halott lennék. Ha ezt megfelelően kompenzálnák, akkor minden OK, de úgy láttam, hogy bár a ternionhoz alapból hozzányúlnak, hatványozottan ez nem fog változni.
    Úgyhogy a közelharcosok nagyrésze, vagy az íjász, stb. ezután is szívni fog (az íjász kiváltképp a study csúnya megnyírbálása miatt, amivel egyedül volt esély mondjuk egy hydrára), a varázsló pedig aránytalanul erős lesz továbbra is.

Ha oda eljutott volna a game, hogy mondjuk lvl 60-on minden karinak esélye legyen ugyanolyan sebzéseket bevinni, ugyanolyn resisteket használni és hasonlóan jó petekkel operálni, akkor OK, de így ez aránytalan előny bizonyos kariknak. Persze mindez igaz a nagy általánosságra, kivétel mindig van... És nem kell, hogy minden kari azonos képességeket érjen el, me akkor minek az egész, de legalább hasonlóan feltételek azért nem lennének rosszak. Az új patch nem oldja ezt meg.