-
ity #7107 1)
Hogy Te mit hiszel és mit nem, az a Te magánügyed.
Én spec úgy játszom, ahogy neked hihetetlen.
Mielőtt még betelne a karim, szólok havernak, hogy segítsen cuccolni. De többnyire ezt meg sem kell tenni, mert együtt játszunk, tehát ott van.
Ha ez szerinted életszerátlen, mint mondtam magánügyed, hogy mit gondolsz.
Ha ez szted gyakorlatilag kivitelezhetetlen, magánügyed. Nálam ez mindennapos gyakorlat.
2)
Bár én nem játszottam a játék demojával, de több helyen olvastam, hogy abban még lehetett a unique cuccokra is charmokat aggatni.
Ezt a lehetőséget kivették a játékból, mert a demo nyílvánvalóvá tette a játék készítői számára, hogy felborítja a kényes egyensúlyt. A teljes játékban ezért nem lehet charmozni.
Én spec nem láttam a tervezett balance patch-ben sem utalást a unique cuccok csármolására. Lehet elsiklottam felette, megeshet.
Másrészt a játék készítői nem kalkulálták el magukat. Ez a megállapításod nagyon nem állja meg a helyét. Ha nem vagy lusta olvass vissza pár ezer hozzászólást és megtudod miért.
Nekem spec első karim druida volt, korán kezdtem játszani, tuképp senkinek nem volt semmije. Szóba sem jöhetett olyasmi, hogy adok ilyen cuccot, adjatok érte olyat. Az a karim KIZÁRÓLAG!!! azokkal a cuccokkal ment végig teljesen egyedül (akkor még nem is multiztam) az össze nehézségi fokozaton. A hydra volt az egyetlen nmy akit nem tudott megölni. Ráadásul olyan szinten elcsesztem a stat pontjainak az elosztását (nem volt kitől kérdezni) hogy szégyen. Ha leveszem az össze cuccot róla akkor 250-300 körül van minden statja. Ez sen nem harcos, se nem caster. Egy kínszenvedés volt vele.
Igaz, kellett hozzá kb 80 halál. De megcsináltam még elcseszett karival is !
A játék készítői NEM kalkulálták el magukat.
"Bazz, persze hogy így van, HA AZ ADOTT KARI TALÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy ha veszel valakitől!!!!!! De nem úgy, hogy az egyik karid átteszi a másiknak!
És nehogy azzal gyere, hogy ELVILEG megvan az a lehetőség, hogy eladod, aztán a másiknál visszaveszed, mert ne nézz hülyének, hogy ezt Te így csinálod..."
Mint írtam, azt hiszel amit akarsz. Én így játszom. Ennyi.
"Ami az államelméleti okfejtésedet illeti az adójogszabályokról, pont beletrafáltál valakibe, akinek szakmájánál fogva mindent megmagyarázhatsz, csak ezeket nem..."
Szóval legalizálja a törvényszegést azzal, hogy más is azt teszi? Netán azzal, hogy ő nem tekinti törvényszegésnek ha hamis adatokat vall be (mert mondjuk az állam is lehúzza máshol)?
"A szubjektivitásod nem a csít mibenlétére vonatkozik, hanem arra, hogy ami Neked jó, arról megmagyarázod, hogy nem az"
Mondja ezt vki, aki külső program segítségével beleavatkozik a kényes játékegyensúlyba :)))