• Shorlex
    Ity, látom a különbséget, de Te mi vagy, újságíró, hogy ennyire elferdíted a dolgokat és a Magad értelmezése szerint fogalmazol? Legyél objektív! Íme az én két ugyanilyen tárgyú gondolatom:

1) nincs már elég helyem, minden be van telve. De ott van a földön az a fasza kis cucc, amit majd egy másik, általam kipróbálandó karinál használni szeretnék. Arról nem is beszélve, hogy a betelt hely miatt nem tudok gyűjteni, eladni és nincs pénzem, pedig az kell. Bár erre egyébként nem lenne lehetőségem, kilépek a game-ből, és tárolom valahol, majd aztán valamikor előveszem. Persze megtehetném azt is, hogy megkérek valakit, hogy csináljon egy üres karit, vegyen meg tőlem mindent 1 petákért, és amikor én füttyentek, adja vissza, de ez így macerás, és gyakorlatilag nem kivitelezhető, életszerűtlen, úgyhogy legyen inkább a csalás.

2) Nem tetszik, hogy a játék készítői kicsit elkalkulálták magukat, ezt maguk is elismerték, és minden indok nélkül nem tették lehetővé a kék cuccok relicezését. Ugyan ez utóbbi nem biztos, hogy változni fog, de az Iron Lore is érzi, hogy jobb feltételeket kellene biztosítani a játékosoknak. Megteszem magam, mert lehetőségem van rá a jelen karijaimmal is, mert nem tudom, hogy a későbbi nagypatch-be a mostani karijaim átmenthetők-e.

"Az pedig, hogy a kék/lila cuccokat rá lehet aggatni kis karikra is az nem cheat, mert nem változtattam a játékon semmit, eredetileg így van."

Bazz, persze hogy így van, HA AZ ADOTT KARI TALÁLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy ha veszel valakitől!!!!!! De nem úgy, hogy az egyik karid átteszi a másiknak!
    És nehogy azzal gyere, hogy ELVILEG megvan az a lehetőség, hogy eladod, aztán a másiknál visszaveszed, mert ne nézz hülyének, hogy ezt Te így csinálod...

Ami az államelméleti okfejtésedet illeti az adójogszabályokról, pont beletrafáltál valakibe, akinek szakmájánál fogva mindent megmagyarázhatsz, csak ezeket nem...

És hogy objektíve csít: hát, vazze legyen az! csítelek, most jó? DE TE IS, és a kutya úristennek nem magyarázod meg nekem, hogy nem! De bizony csítelsz, és mindenki csítel, aki vaultozik. DE EZ NEM BAJ, ezt próbálom elmagyarázni. A szubjektivitásod nem a csít mibenlétére vonatkozik, hanem arra, hogy ami Neked jó, arról megmagyarázod, hogy nem az. Szerintem az enyém sem éri el azt a szintet, de ha úgy tetszik, akkor igen.
    Hát ez van. Öngyilkos nem leszek, és ígérem, hogy a multiban sem az ellenfeled, nehogy egyenlőtelen legyen a küzdelem emiatt a hihetetlen jogsértés miatt... :D