Shorlex#7100
Ja értem, szóval mindig, amikor megtelik a cókmókod, akkor Te multizol egyet, és mindent eladsz egy üres karinak, majd visszamész, megint összeszeded a dolgokat, és aztán ismét eladod egy üres karinak...
Ugye ezt Magad sem gondoltad komolyan...
És nagyon kérlek (lehet, hogy szakmai szőrszálhasogatás a részemről) ne keverj össze két dolgot. Eszerint akként tennél különbséget két dolog között, hogy az egyiknek van-e fogalmi lehetősége az eredeti játék keretei között megoldani a dolgokat hasonló módon, még akkor is, ha ennek a gyakorlati megvalósítása lehetetlen, vagy annak alkalmazása életszerűtlen és senki által meg nem valósított.
Ám Téged a tudat, hogy ELVILEG van lehetőség bizonyos dolgokra, kielégít, a gyakorlatot ezek után nem vizsgálod. Akkor viszont legyél következetes: innentől kezdve ne használj vaultot. Minden tárolásnál menj multira, add el a cuccaid egy üres karinak. Ha újra kell a cucc, vedd vissza tőle. Ennyi. Mellesleg nem gondoltam komolyan. :D
Más megközelítésben: Magad is elismered, hogy a vault, mint olyan, csít, csak az legitimálja a szemedben, hogy van "nem csít" megfelelője. Csak tudod, a tényen, hogy csítet használsz ez nem változtat. Akár van megfelelője, akár nincs. Nem valaminek a fényében kell megítélni valamit, hanem annak objektív valóságában. A vault ilyen értelemben csít, az original az, amit leírtam. Nem számít, hogy azonos tőről fakadnak; az egyik csalás, a másik nem.