• Shorlex
    De most félre ne érts, me így visszaolvasva kicsit támadó jellegű az iromány...
    Ez csak egy beszélgetés, egy véleménycsere, remélem nem lett túl provokáló.
    Szóval nincs egyikünknek sem igaza, és csak erre próbáltam rávilágítani.

Van, aki így érzi, van, aki nem. Neked igazad van abban, hogy befolyásolom a game-t, nekem meg abban, hogy olyan kis mértékben, mint bármi más, egyébként Általad is elfogadott dologgal (ahogy leírtam pl. a vaulttal).

Szerintem ez az egészséges konklúziója a dolognak. Én nem fogom magam szarul érezni, ha kék cuccra relicet rakok, és még nagyon sokan mások rajtam kívül, akik úgy gondolkodnak, mint én, Te meg nem fogsz pakolni relicet rájuk, és mások sem, akik Veled értenek egyet.

Ez így van jól, szent a béke, csak ne jelentsetek ki valamit kinyilatkoztatottként, és abszolút módon definiált igazságként, ha a másik úgy kezdi a mondanivalóját, hogy "szerintem".

Na akkor vissza a szakmai kérdésekhez :D : ugye volt ez a Manticore, mint kellemetlen meglepetés. Most eljutottam act2 végéhez is, és ott volt a Telkine. csinált valami varázslatot (mint amikor beszűrődik a fény a barlangokba), és halott volt a kari. Nem úgy, mint a Mantinál, hogy eltartott egy ideig, amíg meghaltam (tizedmásodpercekig, de akkor is), hanem azonnal. Aztán visszamentem, ősök megidéz, néhány nyíl, telkine halott.

Kérdés: most már minden bossal így lesz ez? Mármint hogy egy támadás, egy halál? És ezekre hogyan lehet felkészülni? Honnan tudjam, hogy egy adott boss mit csinál, vagy mit tud? Ott volt az a hatalmas construction gép is, az is csak azért tudott megölni, me nem tudtam, hogy mit tud. Manti is, ez is.
    Most már végig úgy kell bemennem, hogy a legrosszabbat feltételezem, akkor is, ha mondjuk flé perc alatt lezúzható? Csak a tapasztalat segít ezen?