Shorlex#7094
Figyelj, nem akarok mélyfilozófiai elmélkedésekbe belemenni, de nem arról van szó, hogy a Defilerrel adok magamnak mondjuk 400-at minden attribute-ból meg 40 skill pontot, a halálaim számát csökkentem 2-re, hogy azé ne nulla legyen, de látszódjon, milyen májer vagyok, stb...
Ha már a patch-nél tartunk, annak is mi a lényege sokszor: megváltoztatják a feltételeket, és hát a készülő új ebben bajnok lesz. A mod miről szól: megváltoztatja a feltételeket. Kérdezem: mi a különbség a kettő között? Csak az, hogy az egyiket Béla csinálta, a másikat meg az Iron Lore?
És ha megfigyelted, amiket ide belinkeltem, azok az én szememben a game amúgy is meglévő eddigi hibáit küszöbölik ki, vagy élvezhetőbbé teszik a game-t. Ott van pl. a potion. Megcsinálhatod azt is, hogy a fél tárad potionnel van teli, és akkor ládánként jársz a kereskedőhöz, vagy itt van ez a mod, és nem könnyít a játék feltételein, csak egyszerűen élvezhetőbb, hogy kevesebbszer kell portal stone-t nyomkodni, ennyi.
A relic: lvl 43 slayerrel van egy demoklész kardom (ami egy használhatatlan szar), meg most kaptam egy legend íjat, ami viszont nagyon üt. Ennyi. Ezen kívül csupa kék. És mint tudjuk, a kék cuccok igencsak elmaradnak a liláktól (ne kössetek bele, hogy nem mind, nagy átlagban beszélek). Maguk a játék készítői jöttek rá, hogy nem nagyon van ez rendben és az új patch-ben nem véletlen törekvés a nagyobb számú epic és legend cuccdobás. Hát ha a game készítői is azon vannak, hogy könnyebben juss jobb cuccokhoz, akkor az én szememben sem boszorkányság, ha ráteszek egy relicet egy kék cuccra, amitől még mindig messze elmarad egy jó legend cucctól, de egy hangyafaxnyit javít az esélyeiden.
A többit most nem részletezem, de szerintem józanul átgondolva nem olyan nagy dolgok ezek, hogy a csít kategóriáját üssék.