Nabunaid#665
Na, közben meg elment a szöveg. Szóval én lándzsás karakterrel megyek, és érezni mennyivel nehezebb dolgom van a csontvázakkal például a szúró támadás miatt, erre elég immunisak. A zombi főgonosz Athénnál majdnem kicsinált, de inkább kiléptem. Tényleg, mekkora az xp büntetés normál fokozaton?
A található cuccok nagyon jók, mindig azt hiszem, már nem lehet jobb, aztán egy újabb fajtával találkozom! Először ugye a kentaur cuccok, aztán a pók páncélok, utána a lidérc ruha - vörös szövetszerű - aztán a medúza páncélok! EGyszóval durvábbnál durvább kinézet! Ha hozzátesszük, hogy több mint 500 darab egyedi kinézetű epic /kék/ és legendary /lila/ tárgy található a játék amúgy közel 1000 darab tárgya mellett, akkor belátjuk miért okoz függőséget a játék!
Mivel már az összes görög várost végigjártam, ajánlom mindenkinek, hogy Delphi előtt lévő erdei kovácsot keresse fel, a folyó túloldalán, mert ő árulja Görögország legjobb cuccait, néha ritka tárgyakat is, amik zöld színűek!
Tényleg, most akkor hogy is vannak ezek a színek? A szürke a törött vagy rozsdás, a fehér a normál, a sárga a magic, a zöld a rare, a kék az epic, a lila a legendary, de pl. ugye a set itemek is kékek... Miért nincs külön színe?
Egy szó mint száz, azt kaptam amit vártam, és amint megjelenik megveszem!