• dudovec
    Ehhez az int-dex-str temahoz szolnek hozza.

Van ternioner , azt ugye nemkell ecsetelni , annyi intet hozol ki belole amennyit csak tudsz , nekem sikerult 2.4k , ha fejlodnek meg 1 picit , meg meglenne minden attribute pontos quest, talan meglenne a 2.5 ,de annal sztem nemigen lehet tobbet.

Olyan kari ami warfare vagy defender , es jobbara nature aggal kombinal , annak nem raksz semmi dexet , csak str/life.

Kozelharcos rogue,rangernek inkabb tobb str mint dex , de legyen azer annyi dex , hogy tudjon hordani minden landzsat ami kell , akar a cuccok segitsegevel is.

Maradnak az ij + valami magikus pl sage , vagy avanger aminek igen megosztott lesz az attribute ja , nekem spec str bol van a legkevesebb , bar ezis fog valtozni. Meg kell 4 szint a sagemnek , hogy ramenjen az osszes cucca , ugy elvileg 350 str/int lesz es 400 koruli dex. Ugyan tavol all meg a fulltaptol , meg 4 szint mulva lesz pierce/fire rese maxolt , mas nemis fog kelleni neki , meg sokkal tobb sebzese lesz stb , de azert itt 1 kep rola , bar lightningos bowom van 1 es nimmbussal :| szal hurka , de olyan 3.5k korullesz a dps e szerintem ha atcuccolom , ottvan 4 esen az ancrestal horn, fegyo valtasbol megy.