• ity
    ias :)))
    ááá, dehogy diós duma ez is :D

Amúgy valóban, a farkasok túlélő passzívja tényleg aranyos maxolva, de valóban úgy van, hogy sok pont kell rá, szóval annyit nem ér. (Hacsaknem erre is milliókat költ az ember skillátpakolással, amiről lentebb írok a Lich kapcsán.)

Egyébként pedig én a farkasokra csak normalon gondoltam. Tehát még kis szintű a kari, addig a farkasok jobb szolgálatot tesznek sztem, mint a Lich. Epic-en már el lehet felejteni a farkasokat, és inkább a Lich-re tolni a "felesleges" pontokat. De mivel a Lich nem fut előre, mint a farkasok, így tanknak természetesen az Outsider+Refresh kombó a nyerő. Bossoknál meg Outsider úgyis ráugrik, a Lich-et meg odaküldöm kézzel :) Nincs szükség a farkasokra, csomó pontot meg lehet spórolni.

De ha már itt tartok akkor sztem ilyen skillkiosztás kéne egy 50 körüli soothsayer-nek. Vagy fogalmazhatok úgyis, hogy ez a minimum.
    Aztán ha picit turbósabb kell és van sok pénz, akkor meglehet spékelni egy picit még így.
    Ez a második verzió abban különbözik, hogy a Lich-en nincsenek pontok. Magyarázat pedig az, hogy elmegy a jóember egy mystic-ushoz, és leszedet kereken 55 pontot bárhonnan. Aztán fogja magát és fullra maxolja a Lichet az összes passzívjával együtt. Megidézi, majd leszedi mind az 55 pontot, és akkor osztja el, úgy, ahogy a második linken van. Tény, hogy ez a manőver 5 millába kerül, de cserébe van egy fullos Lich (amit úgysem fognak tudni leütni, tehát nem kell újramegidézni) és van érte 55 pont amit el lehet osztani.
    Mondjuk ez csak akkor jó, ha az ember folyamatosan megy végig a játékban. Titan run-ra nem alkalmas sem a költsége sem az időigényessége miatt :)