-
dudovec #6195 Shorlex: igen , vision of deathre eleg 1 pont egyenlore , persze kesobb ha lesz szabad pontod akkor maxolhatod , bar szerintem ha megfelelo sebzesed lesz , akkor boven eleg lesz 1 pillanatra megfognod oket , mert az alatt ki is nyirod igazabol az egesz bandat , arra jo , hogy a feled rohano csoportot megfogd akar 1 kis idore is. , nekem volt pont conjurerrel ezert maxoltam, (nekem pl spirit ward is maxolva van , igy ha elis bambulok olympuson , akkorse nagyon lonek le a csonti ijaszok pedig se resistem se lifem , de nemtom neked mennyi szabad pontot lesz , mert a soothnal van boven mire pakolni.)
Ityvel amugy egyet ertenek , es teny h a farkasok rendkivul hasznos petek , de alap h az idezest maxolod , + maul nameg a strenght of the pak sem rossz , de ez kurvasok skill. (a survival insticktnek nemsok ertelmet latom , de ezert biztos kapok most 1 kis savat a farkas fanoktol..) Elejen amugyse fontosak sztem annyira , eleg ha van 1 farkasod amig elered a refresh + outsidert , utana meg ugyis ugy mesz szerintem , hogy maxolt outsider (skill) + refesh , es akkor fog jutni skilled a plaguere meg lichkingre meg minden masra ami szukseges. Sylwian nymphre ugylatom nem erdemes gyurni , ha telleg nemtudsz mire rakni , akkor erdemes a legutolso kepesseget novelni , amit eleg jol erosit a covenant , es mivel altalaban mogotted all , nemis nagyon bantjak.
Szerintem egy jo ternionernek nincs szuksege tankolo petekre , mert soxor mire odaernek a lenyeid kilosz mindenkit.. es lehet furan hangzik , de engem a core dweller pl soxor hatraltat , mert ha en allok leg elol felem fut az osszes , es 5-6 yardra tolem mar csoportban vannak ami altal az egesz tomeget sebzi a ternion , dwellert meg osszevissza alljak korul es celozgatni kell meg soxor 2 esevel kiloni a lenyeket korulotte. persze jo lehet az ijaszhordák ellen , de majd legenden amikor mar igazan veszelyesek , akkor azokon a helyeken ahol sok jon beloluk , odafigyelsz , es azokra is radobod a vision of deathet, ha van egy outsidered az mar boven eleg kell legyen tanknak , aki szinten teruletre sebez , es eleg jol , raadasul healthet redukal. Bossokhoz sem kell a 3 farkas , az a legjobb , hogy amikor jon a boss , nem cisnalsz semmit , hagyod hogy a lichking meglojje , ennek a kovetkezteben nekimegy , mire a lich elkezdi novazni , amitol szetesik a faszba a boss + az outsider rasegit te meg adagolod ternionnal. Ugyvettem eszre amig nemkapott eleg pontot a lich , es odament hozza a boss , es elkezdtem loni akkor otthagyta a boss a lichet es nekemjott , ebbol azt vonom le , hogy a szornyek azt "vizsgaljak" soxor , h kitol kapjak a legnagyobb sebzest , es ha erzekeli , hogy te sokkal jobban sebzed mint a lich , akkor radmozdul , de mivel a lich %ban redukalja a sebzest , ezert magasabb szinten(nehezsegi fokozat) ezt a sebzest amit ő ezzel kioszt nemfogod tudni űberelni , ezret nemfogja a boss otthagyni a lichet , meg ha 6k a dps ed ternionnal akkorsem. 1-1x elofordul h a titan otthagyja es nekemjon , de altalaban nincs ideje erre , ha megis , akkor feluton felem osszeesik. Ebbol adodoan , a lichnel a summon lich kinget maxolni kell , death novara erdemes maxolas meg , vagy 7-8 pont minimum , a felso ketto is siman meger 1 pontot , az arcane blastja talan tobbet is , ha nemtudsz hova tenni , a damage resist skillje 2-3 pontnal tobbet nemigen ér szerintem , foleg ha Soothsayer vagy , akkor van hozza oakod , meg refreshel elohozod barmikor megin , raadasul nalam Conjurer léven oak nelkul meg 1 es damage reduce skillel sem nagyon halt be legenden , ha meg sérült kb azonnal visszaszivta a skilljeivel , nemnagyon van ideje lehalni a bossoknal , mer pikpak kinyirja mindet az outsiderrel + a segitsegeddel. Normal act1 ben eros lesz a lich , act2 ben mar picit gyengus , es talan normal act3 ban a leggyengebb a lich , mert akkor meg nincs pontod ra , mert fontosabb dolgokat kell maxolni , de nemgaz mert amint atmesz epicre , nagyot fog erosodni , es igazabol a lichkingre epic kozepetol lesz nagy szukseged , es kifezejetten bossoknal.