ity#6187
Bár már kaptál választ, azért én is válaszolok, hogy legyen miből válogatnod, mert nem mindenhol osztom teljes mértékben a véleményt :)
1. Tank valóban kell, csak egy Soothsayer-er ugye nem tud Core Dweller idézni (fire gólemet). Szóval ott a farkasokkal kell operálnod. Azok rohannak előre és vonják el a figyelmet. Itt jegyzem meg, hogy bár én is Spirit-tel kezdtem, ha most kezdeném, akkor inkább a Nature-re esne a választásom. Pont a farkasok miatt. Bár támadó skill nemsok van ennél a Mastery-nél, de mire szükség lenne rá, már úgyis eléri az ember azt a szintet, mikor bejön a másik Mastery is.
Másik dolog, ami a tömegek ellen nagyon jól beválik, ha már Spirit-tel kezdtél, az a Vision of Death. Okosan használva a közeledbe se tudnak menni.
2. Nem osztom azt a véleméynt, hogy a dex-re is kell tenni (még ha keveset is). Soothsayer-nek 146 dex jön össze a két Mastery kimaxolásával. Szóval 4 dex kell cuccokból. Sztem ez bőven öszze fog jönni.
3. Nem tudom, hogy nehezebb-e. Azt tudom, hogy más. Ha skillekkel akarsz az elején mahinálni, teljesen más játékstílus kell hozzá. (De sztem elején lehet menni skillek nélkül is, egyedül a kisbossoknál lehet ilyenkor nehezebb.)
4. Ternion nem fogyaszt annyi manát később, mint eleinte. Illetve természetesen nem a költsége fog csökkenni, hanem mivel az összes attrib pontot az int-re teszi az ember, ezzel együtt növexik majd a mana regen-je is elég rendesen. Erre jön majd még a Dark Covenant skill is, ami szintén mana regen-t fog adni folyamatosan (ha máshogy nem, hát a refresh majd besegít). Szóval nyugi, manával nem lesz gondod később, csak az elején fogy el mindig. Viszont lehet inni :)