dudovec#6183
Lesli: mint ahogy irtam , nem vagyok a hetvegen , es itt kerestelek pentek/szombat h odaadjam az amut , de nem voltal , gondoltam elkuldom egy 1 es karin a mailedre de nemvagtam a mailed , szal majd ma delutan megkapod.
Virsli: en oylan bowot vettem ami tok ugyanez , csak 50% damage helyett van rajta 35% attack speed. szerintem jobban superal 1 olyan , de kinek mi. Amugy avangernek lenne.
Amugy a ternion temaban egyet ertek , szerintem mar az elejen is jo cucc nelkul is, mondjuk leginkabb azon mulik , hogy milyen staffod van az elejen , bar az az "elejen" is erdekes , mert kb ha elered az lvl 12 t , megfelelo cumokkal mar feltudsz rakni egy 100 as botot , azzal meg nemkell ecsetelnem mit csinalsz normalon , de meg nighton is halomra losz mindenkit , megkockaztatom , hogy meg legendre is eleg , csak akkora mar megkell enchelni attack speeddel.
Attack speed meg erdekes , mer Terninoneremnek mint lattad 209% , mindenki aszonta h 190% a max , de ugytunik nem, szerintem a fegyver alap sebessegetol fugg , illetve attol h van e a tulajdonsagai kozt attack mar alapban. Mert pl felraktam a harcosomnak 2 fastos kardos , es sehogy sem ment 155% föle. Azt az 50% dmg t amit ad a bowod , visszapotolod masbol , de 35% fegyveren levo alap iast nem adsz vissza massal , de valahogy vissza is adod , valami masnak erősen a kárára. De persze lehet tevedek.