Shorlex#6181
Ity!
Kérdés(sorozat?): ) Hozzád, mint Sooth-mesterhez. : )
Elkezdtem az új karit (a slayerrel páthuzamosan), ugye ez első körben spirit mastery.
1) A hunterrel rohadt nagy előny (volt, és meglepő módon még epicben is az) a háló. Ha nagyon sokan jöttek egyszerre, azzal be lehetett őket cserkészni egy kis futkározással. Van valami hasonló taktika egy - ha jól tudom viszonylag gyenge védekező - inteligence karira? Én azzal a life leech-el operáltam eddig (amit el tudok képzelni, hogy a jövőben már használhatatlan lesz, de így a játék elején nagyon jó), mert nagyon jól műkszik, de nem tom jó-e.
2) Attribute-ot kizárólag intelligence-t pakoljak rá?
3) jól érzékelem-e hogy kezdeti stádiumban nehezebb vele menni? (példa: hunterrel Nessus egy-két hálódobás volt, meg folyamatos nyílgyilok kb. tíz másodpercig. Spirit ugye nem tudja megállítani ugyanígy, védekezni nem tud, úgyhogy ha nem rohangáltam volna vele, három ütéssel lekaszabol)
4) A híres terniont lehet úgy használni, mint az onslaught-ot anélkül, hogy pár szórás után nulla legyen az energy? Lehet, hogy csak most az elején fogy ki ilyen gyorsan a mana, nem tudom később másképp lesz-e. Ha nem, akkor ezt mikor szoktátok használni?
Na előre is elnézést a sok kérdésért, csak még egyszer nem követem el azt a hibát, hogy nem kérdezek. Slayeremnek pl. van 190 intelligence-e, me még nem tudtam, hogy az nem fog kelleni, meg nagyon nem értettem a játékhoz... De jó lenne, ha az most strengh lenne...