dudovec#5358
igen kb pont ezvan , hogy egy legendary ijjal haladsz jol normalon. attack speed pedig annyi csak , hogy nekem a conjuerrel alapban 189% feldobom magamra a dark covenantot es 207% , ugyhogy mehet 200 fole. az mas kerdes h felveszek 1 battle markert , es kb 300 at ugrik a dps em , mert alig tudja mar novelni ezt.. dehat mitszamit ha tulajdonkeppen folyamatos battle markerom van:D
A core dwellert pedig lehet fényezni sracok , de miterek egy nagy szaros golyoval ami nemhal meg , de nemcsinal szartse , mindez vagy 30 skiller h eletbe is maradjon? nekem conjuerrel van core dwellerem , kapott 1 pontot minden skillje aztan szevasz.. arra jo h kicastolom ha leutik leutik ha nem nem , ottvan meg 1 lichkingem melle. ha "lightos" helyre megyek ugyis mindenki meghal mire a dwellert elernek , nemhogy engem... hameg durva helyre megyek , akkor a dweller kb kergeti a felem rohano szornyeket , meg dobalja azt a szaros tuzet , amitol soxor nemlatom az eletben maradt "0 lifeos" szornyet es amikor elfutok mellete nyakon csap es osszeesek. :D persze ha 1 ijasz karinak kimaxolod a summont meg a legutolso passivjat.. akkor lehet kb 8000 base lifeja legenden amit szorzunk 50% al a skilljebol adodoan , az 12000 health , de sebezni nemfog.. akkor veszed ezzel szemben a naturt , 3 farkas darabonkent 3500 life + 100% az oak miatt , akkor az osszesen 3x 7000 life.. es mindegyik szed le % ban eletet az ellenfelektol , nembeszelve arrol h meg sebeznek is , raadasul kaphatsz toluk strenght of the pak aurat. plusba van refreshed a call of the hunthoz , plague.. es meg sorolhatnam de nem teszem. core dweller sztem kb a legszarabb leny , egyedul a nymphnel jobb talan bar meg azis tobbet sebez meg ad overgrowtot, es ennyi. tankolni talan tud , de ha egeszsegen haladsz teljes kizoomolassal , akkor elobb lovod meg a szornyeket mielott ramennenek a dwellerre , ergo nemfog ott o mar provokalni semmit.