• dudovec
    Sipöcz: intelligence az kötelező ternionos karinak szerintem , en nemtettem semmi masra pontot , 3-4 stat sajna rament a dexre , de mashogy nemtom hordani a 150 dex reqes varazslo cuccokat. intelligence adja kb a sebzest , de ha viszsalapozol kicsit van mar par verzio leirva ternionos karikra. de sztem 3 eletkepes van:
    oracle , conjuer , soothsayer kb ez a rangsor , meg kb sztem jelenleg ez a 3 legerosebb kari a jatekban , persze lehet ezzel vitatkozni , de egy ien kari ,life resist ,poti ,stb nelkul lerunolja legendary olympust , amit max valamien ijasszal tudnal megcsinalni , de az nem eleg eros ahhoz sztem.. esetleg egy hunting-nature.

zizz21: en kezdtem egy avengert , fire enchantolnám magam earthbol ,meg hasznalnam a core dwellert tanknak , a tobbi meg hunting skill.
    de hunting melle meg lehet nature t rakni, ott sok a leny , refresh , plague stb eleg jo lehet , sot talan a legjobb. hisz folyamatos call of the huntot biztosithat a refresh , ami lassuk be eleg durva. csak kicsit snassz hisz kb szinte mindenki aki hunterezik az naturt rak melle. lehet meg a spirit is kiegeszitesnek melle , ahogy irtak , csak onnan kb van egy lichkinged tanknak , meg dark covenantal erositheted magad neha , de kb ennyi , mert nemtom a death chill aura tavolsaga mekkora kimaxolva , de en hunterrel egesz kepernyorol lovoldozok kb , es nemhiszem h elhatna annyira...
    fogok kezdeni szerintem egy hunter-roguet.. talan azzal tudod a legtobb sebzest kihozni a hunter karibol , teny h nemlesz summoningod , de ha jolnyomod nemiskell , meg ottvana hunternek ien valamije amivel provokalo lenyeket tudsz idezni egy idore , meg nem neztem meg de ha bossnal betolod talan eleg lehet. es mivel nincs hardcore , ezert vegulis mind1 h mennyire surviver a karid.. inkabb fekudj ra a sebzesre , aztan ha neha behalsz ez van , ha safety karid van akkoris ugyanugy behalhatsz , hisz soxor szarnak a szornyek a summonjaidra , es futnak rad 1000en.

ebbol az elvbol kiindulva inditottam conjuert , ami most mar lvl 50 , es kb 4200 dps em van. ami kb valos hisz ternionos vagyok , nempedig caster. es ez meg fog nőni par ezerrel , ha meglesz minden cucc amit beterveztem. most vagyok legendary act3 kozepen , sajna eleg konnyen behalok ha nemfigyelek , de tudok ugy is jatszani hogy ne haljak le , csak akkor picit korulmenyesebb , de igyis 1-2 lovestol fexik mindenki , neha ha 2 nyil egymas utan eltalal ,akkor lefexik a karcsi , hiaba a lich king meg a core dweller , meg hiaba nemvagyok kozelharcos ,meg hiaba fexik mindenki a kepernyon par mp alatt. szoval ebbol kiindulva inkabb sebezze , aztan ha behalsz behalsz... egyedul a trappokkal van gondom , ugyanis az osszes ien szaros csapda fire immune legendaryn , es nemtudom sebezni amig a lichking meg nem lövi a "soul blayyel" v miazisten , ha raraktal kb 6-7 pontot akkor mar megkapja , ien lila lovedéket lő ami % ban leveszi az eletet ,meg lehuzza a resisteket , csakhat minden 3 ikra lő olyat kb , szoval betettem masodlagos fegyverre egy atom coldos botot , aztan szetlovom a flame spriteokat , meg a csapdakat azzal is secperc alatt.. eddig kb azzal a 2 feju tuzet fujo kutyával "chimera" v mi a neve.. (act3 elejen jon) , nah azzal szivtam a legtobbet , mer a 4 trap ami ottvan belassit rendesen , eshat 1600 hp val legendaryn , minusos resistekkel nem egy leányálom egy ien kis térben belassulva 4 csapda , meg egy killer boss mellett rohangálni. de eddig egyik superboss sem tudott megolni , mer kb 5 masodpercet sem éltek.

gondolkodom még egy defender-nature karin , refreshbol adodo folyamatos colossus form-al , ami ugyan vesz le total speeded , de 10% ot visszaad az oak abbol szal a hatranyat kb ki is küszöbölöm , nembeszelve arrol h talan ennek a karinak van a legtobb healthja + blokk a shield miatt , szal allat lehet , csak fingom sincs mivel fog ölni...:D

lesliee , amikor meg normalon mentem a conjuerrel , es a kezebe raktam egy 120 fire dmg es legengarys staffot.. na az volt a durvasag , mindenki repkedett szanaszét a terniontol , a raptorok act3 ban felakadtak a fákra , meg allandoan lovoldoztem a semmire mint a hulye mer aszittem ellenseg jon , pedig csak a levegobol hullotak le az emberkek akiket par masodpercel azelott lottem ki:))