De minek kimaxolni a ternion passivját (Arcane Lore-t) elég rá 1 skill, kit érdekel hogy lassabban jön a projectile? Liche kötelező anélkül nehezen megy a túlélés, Outsider-t lehet erőltetni, elég ütős... ha van rá skillpont maxolni kell, de nem értem strom nimbusnak miért maxoljátok mind2passivját, nem láttam botot aminek mind2féle sebzése volt és mind2 jelents lenne, így elég modnjuk a lightningot mert annak nagyobb a sebzsése (72% szenben az 52%-al). A summon Wisph egyértelmü hogy passivját maxolni kell, Outsiderre mégsem jutott sok skill csak 1, Death ward aranyos 1 pontot arra is lehet külteni. Nem értem miért maradt ki a Dark Covenant, pedig nagoyn de nagyonütős skill! Storm Sourge-re szintén 1 pont. Squall is befigyelhet bár lehet az kimaradhatna és outsider + liche -et ki is lehete majdnem maxolni. így a karakter nagyából kész 55. szinten és marad 32 skill pontja amit elkülthetünk a ternion passivjára, outsiderre, vagybármi értelmesre. Itt az elképzelésem. véleményezzetek róla, szierntem így elég ütős! és indokoljátok miért van nimbusnál mind2passiv maxolva, mert Storm Surge ad cold damage-t? vagy outsider sebzése miatt? esetleg liche? (ezeknek van elementál sebzése ezért tudom elképzelni hogy ezért maxoltátok, de másért...) 7-8 skill pontot kell költeni, így azt szeirntem elég max a legvégén.
üdv.