köszi a válaszod, gondolkoztam, igazad van a mana nem lesz kevés... lichet akkor idézel amikor akarsz, de nem ér sokat ha 1. szinten van az alap szkill-je, szeirntem azt midnenképpen maxolni kell, és a támadási képességeit is, viszont a 2. passivjára, ami a védekezést adja azt kilehet hagyni, mert hát újjat castolunk, mint mondtad! elég ütős karakternek érzem, bár Oracle-t sem kell lebecsülni, láttam én is a videót, 2:10... tényleg jó, viszont ott annyi van hogy ha nem maxolod a lichet belehal... és így elég lassan jön az outsider. De szeirntem az oldalról beszaladókat is megoldja valahogyan :) egyébként ha nem oldja meg akkor is tökéletes runolni a jó cuccokért :) visszatérve eredeti témánkhoz, nem tennék a farkasokra skill-t talán nincs is elég hozzá... nem tudom valamikor kiszámolom talán hogy lenne jó szerintem a legjobban! köszi válaszod azért! :)
Q: egyébként multiban h müxik lehet csinálni szervert vagy diabló fílingesek a játékok? :$ nem tudom mert még nem volt szerencsém hozzá...