-
dudovec #4236 kicsit kesőn reagalok , de nemvoltam netkozelben
kispocok: es ugy fejlesztettem , h az oakokon 1 pontok vannak , az allresisetesen van par. a plague meg a ternion maxolva van , a ternion ahogy mondtak is alap h maxolod. a tobbi igazabol mind1. szerintem a lichkinget sem kell maxolni ,legalabbis nem az osszes pontjat. nekem 1 van mindegyiken ,igyis csap azer a lightningja , foleg ha bejon neki a % ban elet levetel.. az h mennyire birja a strapát v mennyire nem , arra igazabol magasrol teszek , hisz akkor castolok ujat amikor akarok ,(refresh) igy ha erositeni akarod akkor max a sebzesere gyurjal. az h a manad elfogyna dark covenant mellett , hat nemtom.. nem ad asszem minden cuccom mana reget , de amikor rajtam van , 52es a mana regem es outsider castolgatas meg refresheles mellett sem fogy el , raadasul a ternion alig fogyaszt , meg 150 es attack speednel sem.
tehat ha a refreshre gyursz , akkor sztem maxos outsider ,ternion + passivja, plague + passivjai , dark covenant + passivjai , tobbit meg ahogy gondolod , en spec lich kingre 1 et tettem mindegyikére , meg hasznalok ien ijasz csajt is , akinek a legfelso kepessegere fogok mostmar rakni , illetve a lich kingre mert masra mar nemtudok , most vagyok 50 es. es hangsulyozom meg1x , legendaryn kb 8x annyi hp ja van ezekneka summoningoknak , es nem erosodnek annyival ha a fő skillükre pakolsz , tanknak ottvan az outsider , de akár ők is .. ha behal a summoning , barmeik , azonnal idezheted az ujat , akkor minek rafeküdni az eletere , inkabb sebezzen azis foleg hogy tavolrol operál. es foleg hogy a dark covenantod nagyonsokat dobhat a sebzesükön ha kivan gyurva.
persze igazabol sosem lesznek olyan erosek ezek a summoningok , de pl ha lovod a tomeget es jon 1-2 seggfej oldalrol akire nemtudsz epp figyelni , tokjo amikor a lichking meg az ijasz kozosen szetlovi mire odaerne hozzad.
a plague pedig atomtap , a %os elet levetel meg - resistek meg lassitas miatt , foleg h ugy terjed a monstak kozt , hogy huuu:) ezis sokat segiti a 3 lényed. eshat 1 kari 1 brutalis sebzessel + 3 kulonbozo summoning abbol 2 % ban is vesz le eletet megfűszerezve segito skillekkel sztem brutal. bar ha marad ez a helyzet , h a csavot is ahogy lattuk a videon , vegig megy legenden egy szaros coldbottal masfel perc alatt , akkor mondhatjuk h nemkell ezen ennyit filozni. de erre mondom azt , hogy szerintem lesz itt balance patch , es hozzatennem aztis , h az olympus kb a legkonyebb resz 1 ternionos karinak , mivel 1 iranybol jon mindenki , csapatban. es kb a csonti ijasz a legveszelyesebb kozuluk , esetleg a nagy minotaur ha oda tud erni , de ennyi. megneznem a csavot a chagan utani erdoben amikor 3 iranybol futnak be a dragon lichek , akkoris ien magabiztos e , 1 summoninggal. bar megfelelo damageval , meg attackspeeddel azok sem ernek el hozzad. bar nekem ott 3-4 fps abban az erdoben.
probaltam amugy enis videot csinalni typhoon killrol , de valamer besirt a speaker es igy sipolt a gep , frapsal probalkoztam , quakeobl meg minden masbol gond nelkul tudtam moviezni , ugyhogy nemvagom:F
harcos karik: egyetertek h nagyon szopas vele cucc nelkul , de minden diabloban igyvolt eddig , ha kozelharcoltal ahhoz mindig atom cucc kellett , (bar egy regi 1.04 classic d2es barbnak eleg volt egy 300 as fegyo + leech , azon kivul mehetett puceron is , dehat a ww ownage az mas teszta) , ugyhogy ne lepodjunk meg azon h elég nagy vergodes vele az elejen.. ezt enis erzekeltem , szoval par epic titan runbol osszeszedtem egy jokis harcos felszerelest , amiket kb lvl 22 n rapakoltam (szinte csak lila) , a ringek meg sajna nem mentek fel , az meg varat magara.. na most onnantol kezdve nem haltam egyszer sem , most 38 as kezdem vele epic act3 at. raktam is be scrent a karirol par oldallal lejebb. igazabol mar csak life leech kene neki. meg mostis 1-2 ütes minndenki , legendaryra persze kelleni fog majd a leech , meg egy 180 koruli buzogany bekövezve , mert sztem durvabbat tudsz csinalni mint a superuniq , akarhogy is nezzuk. persze van olyan item amibol nem , lasd azt a +2 es amut. de pl vehetsz olyan bowot legendaryn ami van olyan bika mint a legjobb lila ij , csak abba meg rakhatsz egy +50% attack speedes követ , mer kb annyira durva h ááá :)
szal igen.. magus kell , mer annak nemkell cucc , csak majd legendaryra , epic titanbol pedig ossze lehet szedni nagyonsok mindent. igen nekemis volt olyan h 3 lilat adott 1 drop. elejen szinte mindig lilat adott , aztan hirtelen valami elszarodott , azutan csak ien kavicsokat meg 1-1 zöldet , de aztan egyszercsak megin dobott 3 lilat. szal szerintem 1 ideig elonyosen dob , utana megmar full randomban.. bar sztem nem dobhat mindent , mer akkor mi ertelme lenne a legendary titan killnek:D pl ring of gaia t dobott eddig v 4 et , meg battle mage setet is mar vagy 2x kidobta stb... de ijasz cuccot semmitse adott , egy szar bowon kivul.
igen , enis talalkoztam ezzel a problemaval ,h foleg str es meg int es cuccot arulnak a boltban , es alig talalsz ijasznak , meg roguenak valo cuccot.. eleg bosszanto.. nezegettem a uniqokat a gamebansheen.. eshat abbol eleg jol kiderul h kb minden 10 ik cucchoz kell magas dex , ergo ez a 2 kaszt ameik sok dexet igenyel , eleg keves itemet kapott , esmeg vasarolni se lehet nekik + x% dex ringet meg amut stb.. eleg sux. na ennyi:)