Nem a manaburn-ösök érnek oda, hanem én teleportálok bele a kellős közepébe egy ilyen csoportnak (még hc-ban sem vagyok hajlandó maphacket használni, nem tudom hova érkezek).
Egyébként nekem pont azért jött be az összes patch dióban, mert mindig megvariálták a skilleket. Mindenki anyázott, hogy übertáp karija xart se ér patch után, én meg vigyorgó fejjel új karikat kezdtem :)
Meg aztán a haveri (klán) baalrunokat (ahol szóba jön egyáltalán a teleportálás/manaburn probléma) privát nyomjuk/tuk. Minden cucc saját talált tárgy, stb. Nincsenek annihilusok minden karinál. Egész klánnak van 1, saját drop. Cuccok ugyanígy. Nincs pl egyetlen enigma sem, (vagy bármi ilyen cucc) hiszem sem jah sem ber runa nem esik minden bokorból, stb. Mi haverokkal így látjuk csak értelmét. Na meg persze kizárólag hc, különben elveszik belőle minden kihívás. Most, hogy ami megtalálható volt, mindent összeszedtünk, 90 feletti karijai vannak mindenkinek, már nem is gamélunk. Majd ladder reset után, mikor nulláról kell megint indulni.