• dudovec
    Na egypt telkint is megfektettem vegre epicen , behaltam parszor , azok a sugarak igy omg.. azonnal kinyir , lehet jobb is h nemraktak bele hc t :D mondjuk anno dioban is lehaltam eleinte softcoreban , aztan hc ztam 3 evet , eshat interrupteden meg duelen kivul nemigen haltam , szoval lehet ebbe is csak bele kell jönni..
    Nagyon tetszik h epicen bead olyan főellenségeket amiket normalon nem adott , bar az nem tetszik h az ien speci bossok rendszerint hazavagnak.. egyptben van valami barlang az oázis mellett , valami kincset kell megkeresni... na itt beadott valami repkedő orias denevért , kb akkora mint a fel kepernyo , nem ad annyira vészes pofonokat , de 1x csak lő 5 ien nyil szeru valamit ami sok iranyba megy , es abbol ha 1 eltalal , akkor sebez kb 2500 at es a maradek 500 hp mat azonnal le is viszi mer mérgez. lehaltam v 5x mire megoltem , ami vegul ugy sikerult h idezgettem az outsidereket , rohangaltam korbe korbe ien kőrakas korul , o meg utanam... a lenyem meg kb 5mp ként ratudott egyet utni , szal jo 6-7 perc fogocska utan kifekudt , maskepp nemtudtam megolni , hisz 1 lovessel megtudott olni. aztan vegul kinyiffant , kinyirtam mindenkit ott a barlangban , kinyitottam az osszes ládát , persze fullfos drop , megcsinaltam mindent , de megsincs kipipálva a quest , ugyhogy a tokom is kilett az egesszel.

mas. aki otthon van championban segithetne. 2 kezes fegyverhasznalatra gyurok + ww meg meg a legelso passiv. ezek gondolom alap h max , van meg 1 masik aminek ien balta az ikonja , amit be lehet tenni alapertelmezett tamadasnak.. aztis kikell gyurni? illetve ha azt hasznalom akkoris mukodnek a passiv dual wield skillek ? a natur resznel gondolom eleg az oakot kimaxolni , v szuksegem lesz onnan masra is? ugyanis ha nem akkor eleg az a par pont a nature masteryre ami az oakhoz kell , a tobbit meg meg ratolhatom a warfare kepzettsegre , igy egy igazan kemeny legényt faragva. elore is kosz a helpért