• dudovec
    Nah , lecsavartam az act1 es telkint epicen , masodik probalkozasra. levettem a lichkingrol a pontokat kitoltam a termiont aztan kb 1 perc alatt szetlottem , mer ugyvettem eszre , hogy a life eaterekbol gyogyitja fel magat , de maxolt termionnal 2 lovestol szetesnek , szal megidezi oket , de rogton szet is lovom igy nem tud gyogyulni , es ugy lattam ha odallok elé , es én tankolok az outsidernek , akkor engem baszogat es nem mind controllozza , szal ugy 15 health/mana potival rövidre is zártam a csavot , persze kalap szart dobott , dehat ezt mar az actbossoktol mexokhattam . hogy 1 szaros zold cuccot se dob , de bezzeg 1 bone pile , amit veletlenul nyitok ki kb.. azmeg kéket dob :D

Tovabbi eszrevételekrol annyit , hogy kezdtem 1 harcost is , es a minoan labirinth elott normalon , jon az a sok mechanikus katona + 1 boss. Namost ertem mar menem emlekeztem Talosra.. ugyanis normalon ugyanakkora a boss mint ok , es nem 1 nagy durranas , epicen pedig Talost ad helyette , es 50 es szintu:o

Tovabba , van amikor egesz egyszeruen nem hajlando summonolni a lenyt akit akarok , pedig maxon van a manam , es rechargolva van , de nem akarja meg idezni , kikapcsolom az egyik aurat , visszakapcsolom es maris lehet idezni.. erdekes bug.

Tovabba a zöld(rare) cuccok elvileg full randomba generalodnak , erdekes modon soxor talalok 1 az 1 be ugyanolyan cuccot ami rajtam es meg a % ok is full ugyanazok, illetve ugyanolyat arul a kovacs is soxor..

Es ami a leg kiabranditobb , hogy amikor atmesz epicre , kb a summonolt lenyeid elete meg 4-5x annyi lesz , namost ez faszan mukodik a lich kingnel is , no meg az outsidernel is.. nade a farkasnal amig nemvolt rajta skill , kiirta epicen hogy 1 es szinten 900 elete lesz , ratettem egyet , erre azt irja , hogy 200 health ja van , magyarul valami bug folytan nem szorozza meg , es ez az ijasz csajra is igaz.. hiaba lepek be ujra , v csinalok barmit , ez a szorzo valamer csak a spirites summoningjaimra akar hatni , a naturosokra nem.. pedig az a masterym is max... szal itt kb ledobta az agyam az ekszijat.. (valoszinuleg emiatt nezte be Jonnyka is a farkasok eletet...)

Panzer. kosz a tippet , kicsit atrendeztem a cuccokat , meg a skilleket , most elegge ut a kari , 240 str em van ,egy allat cipo miatt raktam ki , 700 as intet mondtal , h annyi kene legyen , nekem 380 volt.. kicsit atdolgoztam a dolgokat , szal felment 540 korulre.. ha jolcsinalom lehet meglesz az a 700 lvl 42-43 ra ami vegulis nem annyira nagy lemaradas.

Jah es megvalami , ezt a cuccot epic elejen akarta ramsozni az arus.. cirka 20 millaer , enmeg fogtam a fejem h "WTF".. check it out.