• Panzerfaust
    Hát barátom valamit szarul csinálsz.
    Epicen tolom 38as nature-spirit mágusommal, Talos elött. Elolvasom a hozzászólásod, és totál összefosom magam, hogy tényleg, mert multkor multiban, a harcosom 15ös ancestral hornos fickói közül egy ellenem fordult, és jól megkergette a társam, persze azért erősen lenyomtuk Telkint, más para nem volt. Aztán eszembe jutott, hogy normalon, az egyik farkasom fordította ellenem, de már sérült volt, és a másik kinyírta.
    Ezek az előzmények után gondoltam lesz ami lesz, max segítséget kérek a társamtól. De mivel Talos volt az első aki kinyírt a rohadt kábító lángjával, és taposó villámjával, úgyhogy elöbb rajta szörnyű bosszút kellett álnom. Második nekifutásra kb. 10 perc szaladgálás, és 5ször újraidézett outsider után nagy nehezen lenyomtam a csávót. Marha büszke voltam magamra, de amúgy semmi nem dobtak az utána lévő ládák.
    Fellelkesülve léptem be a labirintusba, ahol a szűkebb helyeken Ternion Attackom szörnyű rendet vágott. Közben megléptem a szintet, és mivel a Ternion, és passivja maxos, már a kisérőimet turbózgatom, táskámba eltett +all skilles amumnak köszönhetően(meg +all skilles ruhámnak) 9es lichel, két 12es farkassal, és egy 5ős nymphel megállíthatatlanul törtünk előre.
    Elérkeztünk a minotaurusz elé, és tudtam, hogy nem lesz könnyű, mert a hely szűk, és van bent 4 csapda is. Tévedtem, nevetségesen egyszerű volt. Még az ajtóból szétlőttem az egyik csapdát, majd beidéztem hatalmas haveromat, aki megtámadta a másikat az előrébb lévők közül. A bikabácsi betámadta, mire irtózatos pofonokat kapott az "extradimenzionális entitás"-omtól, miközben lich királyom és íjászom könnyű tűz alá vette, farkasaim a bokáját cakkozták, én pedig hármasával küldtem rá, a pluszz 8 % sebzésű tűzlabdáimat, egy igen tápos tűzsebzésű zöld botból. Nagy bánatomra egyik farkasomra véletlenül ráeshetett, és a csata is majdnem 20 másodpercig elhúzódott. Összelootoltam mindent(gyakorlatilag semmit) és megacéloztam szivem Telkinre. Beszámolód alapján nehézre küzdelemre számítottam, gyomrom összeszorult, halántékom erősen izzadt.(mivel marha meleg van)
    Belépve a végső helységre a Telkin pajzsot emelt maga köré, és rám uszított 4 őrszobrot. Megidéztem hát kedvenc óriásomat(aki a küklopsz száját is úgy kente el, hogy öröm volt nézni), aki rögtön rá is vettete magát az egyikre 3 másik azonban úgy gondolta, hogy én könnyebb préda leszek. Lomha mozgásuk, és az hogy roppant közel áltak egymáshoz, tanuskodott alról, hogy igazi balekok, és pillanatokon belül, már csak a füstölgő darabjaik maradtak meg. Outsiderem is végzett a munkája első felével, és a megszünő pajzs mögötti Telkinre vetette magát. Szerencsétlen ellőtt valami rózsaszín-lilás gömböt, ami elől elegánsan oldalraléptem, majd rálőttem 3szor vagy négyszer, és ennyi volt. Telkin barátom annyi ellenállást mutatott nagyjából, mint a spártai tábor után található, vidám kentaur vezér.
    Dobott két kéket, egy pocsék gyűrüt, és egy még pocsékabb amulettet, ami ráadásul mind controlt adott, amit a fejvédőm hatására, máramár megtanultam gyűlölni.
    Ez volt hát Telkin halálának története. Neked pedig azt ajánlom, hogy, maxold a Terniont, és a passivját, persze ha még nem tetted meg, ami ugyan nagy felelőtlenségre utal, és nem lehet gond Telkinnel. Meg keress két erős varázsbotot, egy tűz sebzésűt, és egy fagy sebzésűt, így mindig lesz mivel sebezni az immunisakat.
    A többieknek pedig: Emberek ez a kaszt hiper táp. A soothsayer nagyon durva, durvább, mint bármi amit eddig látam.

Viszlát Panzer voltam.