• dudovec
    Kb jol csinaltad.. Szerintem a lucid dreamnek csak a legfelso passivejat kene maxolni , ha ternionozol.. Trance bol teny h eleg jo az absorpos + regen mittomen.. de sztem nem az a 20% absorp fog megmenteni.. az energy regen amit ad , az a kimaxolt dark covenanthoz kepest elenyésző lesz, csak az a lenyeg , hogy osszekell neki kaparni 80% rechargeot a cuccokbol.. es akkor tudod folyamatosan rakni a covenantot magadra , meg folyamatosan hivhatod az outsidert is. Ha nem lesz szerkod , akkor lichking + nightmaret fejleszd ki es a deathchill aurat is. Kesobb nagy szukseged lesz a covenantra , szal ha talalsz valami rechargeos cuccot , azt rakd el , jol fog meg jonni talan. A lichet ugy fejleszd majd , hogy az idezo skillt maxolod , a death novara is raraksz eleg sokat , az apsorpos skilljere 2-3 pont , mig a legfelsore csak 1. A nightmaret sztem ugy ahogy van erdemes kifullozni.
    Probalj meg minel tobb intelligencet es %os elemental dmg + t szerezni (lehetoleg olyat , amilyen a staffod) es kesobb nem art ha raksz ilyen attack damage converted to health tulajdonsagot magadra , mert a ternion attack nem varazslat , hanem ranged attack , igy tudsz vele eletet/manat is szivni es meg jopar dolgot , csak kell hozza egy-ket kacat:D

Dreamnel a lucid dream felso passivja , a nightmare es az egyik trance kivetelevel nemsok olyan dolgot latok ami ennek a karinak jot tenne.. Ha nagyon tele leszel skill pontal, akkor kifejleszthetsz majd meg1 trancet , es majd valtogatod :D