• ROMOTO
    Nem, állandóan cseréltünk, a végén meg ketten corsá val a druid ellen toltuk sokat, de így is, ha nem együtt gyaktuk akkor rendre kicsinált minket egymás után, és minden szabad volt, ivás, stb. a freeze is néha meg a plaque is... együtt nem használta a druid ez túl sok lett volna nekünk :), de külön a vagy az egyiket használva vagy a másikat rendre elfektetett minket ha nem dolgoztunk nagyon össze, ja és nem thornyztunk, meg a colossus form is ritkán ment az is csak nálam néha, colossusban, igaz csak 3-4 pontom volt tajta is kifektetett az a plaque+lighting bolt valahogy...próbáltam throwingozni is néha bevált mert belassította és ha utolértem kifingattam csak sajnos ritkán volt olyan mert én is belassultam rendesen a plaque miatt amibe könnyen belefut az ember, mert területre hat és maga mögé tudja vagy nagyon gyorsan lepakolja az emberre és elég utána csak egy chain light...szóval a druidot két corsa sem tudja megfogni egykönnyen...legalább is nekünk csak ritkán ment...:)na és egyik corsa sem 100 rec el tolta de rally ahogy lehetett mindig ment és a druid is azzal az arch clasp al meg bottal (fingerbone,heca) baszkurált persze amit én adtam neki :) és még csak nem is volt asszem full rec es, sőt... bakker, mert calypso' cover, meg archemage legs volt rajta ha minden igaz :)