• Equ
    "Niylvanvalo, de En azt kertem, mondj ra szolgaltatasokat amelyeket emiatt sikerult a pici puhanak bevezetni"

Ez nagyon jó... Eddig azt a hülyeséget szajkóztad, hogy a konfig fileok a jók a registry hülyeség, erre páran elmeséljük neked mennyivel fejletebb a registry, most meg azt kérdezed melyik szolgáltatása használja ki ezt a fejlettséget? MIND. Az egész windows konfigurálhatósága kultúráltabb és jobban menedzselhető mint a unixok. 100x leírtam én is, mások is, nem írom le újra, úgysem érted meg...

"Miert Nalad a COM -ok a ClassID-ket TypeLIBID-ket es egyeb szarjaikat nem a registry-be jegyzik be a GUID-juk alapján ?? "

És ettől rosszabb az újjabb registry mint az ősrégi? LOL :)))
    Állításoddal ellentétben maga a registry jóval fejlettebb és robosztusabb lett 3.51 óta, az hogy mit tárolsz benne az ezt nem befolyásolja. (100x jobban skálázható a registry sturktúrája mint a konfig fileoké, így jóval nagyobb méretben is használható marad)
    De mondtál már ennél nagyobb marhaságokat, így ezen nem akadok fenn...

"Hiába szajkózod, a Unix config-ok messze átláthatóbbak struktúráltabbak mint a registry, sajnos a registry egy átláthatatlan szemét"

A tények ellen hiába beszélsz, le lett már írva mennyi mindenben jobb a registry, aki nem tudja felfogni annak meg mindegy... (arról nem beszélve, hogy nem csak én mondom, hogy jobb, hanem jópáran itt és pármillióan a világban)

A többi BS-edre - mint lejjebb már megmondtam - nem reagálok, magadat minősíted.