FTeR#250
huh, párszor nem ártott volna ha idézel, mert így közel 100 hozzászólás távlatból nehéz visszanézni mire írtad amit, de haladjunk sorban:
"specku ő az xp-t dicsérte is pár pontban, tehát a "csak képen látta dolog" már kiesett, akkor meg mire épül ez az egész sorhalmaz??
vazze ha valaki veszi a fáradságot, hogy beír vagy 10-15 sort akkor ne legyen már lusta elolvasni egy ku$va hozzászólást amit fikáz"
aban a hozzászólásban a 3. sort ezzel kezdtem "megkérnék mindenkit," szal innentől már nem a srácnak írtam. aztán nem az egész hozzászólást fikáztam, csak megjegyeztem, h röhely miket hasonlít össze.
"akkor ezexerint erre is írtak még-egy extensiont, mert a régi tabbrowser prefrences és tabbrowser extension pluginban tök normálisan működött."
tabbed preffel nincs semmi baj, csak ff ezzel nem jegyzi meg a megnyitott tabokat, meg az oldal pozicióját sem, meg sokminden mást sem amit illene. erre van ez a sessionsaveres ext ami meg még csak béta környékén van és így bugos is rendesen.
"hát talán azért mert bár néhány játék win9x alatt tudott tiltani neked alt+tab-ot és ctrl+alt+del-t, de xp alatt ezek része a ctrl-osat egyáltalán egy részük meg az alt-osat sem tudja tiltani
ez igenis az os hibája mert az os határozza meg, hogy kinek mennyire van joga megdögleszteni a rendszert
kritikus és kőstabil helyzetekben olyan elő sem fordulhatna hogy egy program ennyi jogot és kizárólagosságot kapjon. a dos progik is régen mennyi mindent kizárólagosan kezeltek csak később nyirbálták meg ezeket a jogokat..."
a ctrl-es cuccot nem tudom, de altabot lehet tíltani simán (ez biztos). szarabb játékok behalnak egy alttab után, mert folymatosan szűkségük lenne teljes erőforrásra. Jobbak már tiltják, hogy elkerűljék a kifagyást. Még jobbak meg nem fagynak ki.
A teljes képernyős futtatásnál pont az a lényeg, h az alkalmazás kizárólagos jogot kap az adott hw-hez, os szinte nme is foglakozik vele. szal szerintem nem az os hibája.
"én clean setupkor is azzal kezdem, hogy elküldöm az egész kinézetesdit a fenébe és nagyikonosra rakom a vezérlőpultot. úgysem keresgélni akarok hanem csak amint képet látok kattintani. minek olvasgatni a nevüket, leiratukat? ez csak arra jó, hogy a felh. barát legyen, viszont a ritkán látogatott cpl fileok miatt meg 5x annyit kell kattintani, h előjöjjenek"
ahogy az első utam vezérlőpulthoz vezet, rögtön átállítom. és valóban a felhasználóbarátságra van a default beállítás. egészet csak arra írtam, hogy nem a longhornban lesz ez így, hanme ddig is így volt.
"nem nyert. menj visszább az mcse-t nem én feszegettem. szerintem én eddig ezen mostani postomon kívül egyszer le nem írtam ezt a szót még... de m1"
tényleg mind1, mert még írtam is, h "hanem asszem mice írta be"
most, hogy így kimagyaréztam magam, asszem csak az alttabos cuccbn nem értünk 1et