• testerlnx

>Pl. hogy hatékonyan feldolgozható, menedzselhető, bővíthető legyen. Valószínűleg ezt sosem fogod felfogni, így nem is ragozom tovább, de úgy tűnik rajtad kívül szinte mindenki érti miért is fontos ez.

Niylvanvalo, de En azt kertem, mondj ra szolgaltatasokat amelyeket emiatt sikerult a pici puhanak bevezetni ,es ezaltal bizonyitani miert kell ez a kolonc az ember nyakaba!! Nem tetted... (olvass vissza ha nem hiszed :))

>"Mert a registry-t utoljára 3.51-es NT-ben működött normálisan, aztán adott neki egy jónagy pofont a COM és a DCOM"
    >Megint azt se tudod miről beszélsz... A registry működéséhez semmi köze a COM technológiáknak, azok csak registry x+sokadik elérési módjai (huszadrangú feladataként.) De ne is firtassuk tovább a 3.51-es nt registry kezelését, mert látszik, hogy fogalmad sincs az egészről. (azóta jóval robosztusabb lett a registry)

Hat persze, ha Te mondod... Miert Nalad a COM -ok a ClassID-ket TypeLIBID-ket es egyeb szarjaikat nem a registry-be jegyzik be a GUID-juk alapján ?? Húúáú de nagy ember vagy :) Humoros, hogy MCSE-d van és mégsem érted amit mondanak Neked!

>" aztán láttuk mi lett belőle"
    Bizony látjuk, a unix like config-helljénél 100x kultúráltabb és kifinomultabb jogosultság kezeléssel rendszelkező beállításkezelő rendszer...

Hiába szajkózod, a Unix config-ok messze átláthatóbbak struktúráltabbak mint a registry, sajnos a registry egy átláthatatlan szemét, amibe könyékig túr az ember, és ott hack-el csak igazán ha vmit akar csinálni, furcsa lenne ha Te ezt nem tudnád...

>"Amúgy meg ha jól értettem még is megszüntetik ezt a csodajó eszközt, vajon miért ha ilyen "jó" volt?"
    Rosszul értetted...
    Van ilyen, bocs. Pedig jobb lenne, ha így lenne :)

>A kisoskolás szintű beszólásaidra nem reagálok a továbbiakban.
    Hehe, nem alacsonyodok le a Te szintetdre, ha erre gondolsz :)
    Amúgy meg nem azért kezdtem reagálni a nyilvánvaló ostobaságaidra, mert meg akartalak győzni, hanem csak azért, hogy ha más is elolvas Téged, ne gondolja már, hogy csak ez a szemellenzős, igen csak messze elutasító hozzáállás létezik mint a Tiéd...
    Mikor nem voltál képes többször is megérteni sem a pici puhát sem a unix/*nix like rendszerekt érintő megjegyzéseimt, már akkor nyilvánvalóvá vált, hogy megpróbálsz elbeszélni melettem...
    Ez tényleg csak azért humoros mert miután vagy nem válaszolsz, vagy csak erősen megkédőjelezhető butaságokat szajkózol, utána meg vered a meledd, hogy Te milyen jól megmontad, meg alátámasztottad...