strogg#247
Azon nem vitatkozom, hogy tényleg ki bántott kit először.
Én úgy válaszolok mindnekinek, ahogyan szólt hozzám. Legyen az bármilyen...
Lehet tényleg csak megszokás kérdése, de nekem semmi gondom nicsen azzal, hogy az mcedit-el editálok konfig fájlt, mert ezt általában 1x-kell megtennem, ha belövök valamit.
Semmi előnyét/hátrányát nem látom ugyanennek grafikusan.
A fájlrendszer. Fat alatt nem igazán tudok beállítano korrekt jogosultságokat.
A pendrive más tészta kicsit. Tudom kukacoskodás.
De a pda-n szemmel láthatóan gyorsabban tudok a belső memóriából másolni az SD kártyára, ha ext3-as a lelkem.(már írtam, de a pda is linux alapú. (zaurus sl5500))
alternatív OS-ek is elhangzottak.
Hosszan lehetne róla vitázni, de én a linuxot már egyáltalán nem nevezném alternatív OS-nek, sőt több feladatra egy uhu 1.2-öt az átlag felhasználónak is bátran tudnék desktop OS-nek javasolni, a win helyett. Az, hogy a két OS közül melyiket javaslod egyértelműen attól is függ, hogy milyen feladatra javaslod. pl: játékos beállítottságú embernek nem a linuxot fogom nyílván. (bár mekem kb: 30 játékom van a szekrényben, ami natívan is fut linuxon, és egyik sem passziansz :))))
Az alternatív OS-nek ilyenekt neveznék, hogy BeOS, Zeta, SkyOS. (meglepően szépen fejlődik a skyOS. Érdemes megsasolni szerintem).
De én kerestem az állam, amikor megnéztem az 1 floppy méretű MenuetOS-t, amiben nemhogy full desktop, de mp3 lejátszó, és kismillió alkalmazás van. Kicsit lökött is lehet az ürge aki fjeleszti, mert az egész assembly-ben van :DDDD