Mice#230
ha valóban visszaolvasol, akkor láthatod h 69 alá nem megy a scroll. btw a 13évesre most így említés után emléxem, de ebbe miután belefutott közel 10-15 poston túl nem is szólt offendinget, míg azért olyan aki eddig nem kapott tőle az is provokálta, s bár én nem vagyok az általánosítgatás híve amikor minden postban redundásan látom a személyeskedést az állat belőlem is kijön és tizes listán te 2 2,5- ig míg strogg és teszter bátyó bő 8,8 assal hozta ki belőlem az utálatot a stílusa miatt.
én azért különválasztanám az olyan sértéseket amikből ha elhangzik 1-1 mások mint véres karda beindulva keresztesháborúval indulnak, hogy őket megsértették.
persze az is kérdés ki mennyire nő fel odáig, hogy egy bizonyos ponton túl az ilyenekre már ne reagáljon, de azért a közel 40-50 post utáni kiakadás az én besorolásomban türelmes embert jelent.
az meg, hogy ki mennyire érzi jogosnak a visszaszemélyeskedését egyéni magánügye. ez engem azért nem érdekel mert kicsit olyan mint amikor oviban a béla vagy a lali kezdte a visszaütést című tészta. mindenki védje meg a saját igazát egy bizonyos szintig de a bagatel oldalba ne csapjon már át mert aki segítő szándékkal posztol annak az összes xart végig kell olvasnia