Én magam nem vagyok túl nagy PC hívő, de kb 1/2-év alatt behozza a PC az új konzolokat, pláne hogy megint teljesen új architektúra lesz mindegyik, és még jó pár év eltellik mire kihasználják a képességeiket.
Valóban van egy két konzolos anyag, amitől egy PC-s álla még mindíg leesik szeme meg könnybe lábad, de az átlag konzolos (PS2/XBOX/GC) anyagok igen csak megkűzdenek a hardver korlátaival.
A dolog annál is bonyisabb, mert van olyan játék kategória amely vagy csak konzolos, vagy csak számítógépes.
Asszem abban egyetértünk mindannyian, hogy aki a bonyolult játékokat (szimulátor/stratégia/RPG)szereti, annak nem megoldás a konzol.
Persze örülnék, ha végre bejönne, és ha nem is leváltaná valami a wintel architektúrát számítógép fronton, de legalább valódi ellenfelet, kihívást produkálna.
Viszont a M$-nem fog saját magának konkurenciát állítani, a SONY meg szerintem most se gondolja komolyan (ahogy a PS2-nél sem, sajnos).
A tendó meg kinyílvánította, hogy ő nem száll be ebbe a médiacenteres szájtépésbe.