tengu#26
Sziasztok!
Rengeteg problémám volt a géppel. félévente kellett újratelepítenem a win-t, mert állandóan vírushibái voltak. 2évig Nortont használtam, majd feltelpítettem próbának egy Nod32-t.amikor már elegem volt az újratelepítésekből, kitaláltam, hogy letesztelem az összes vírusirtót. először átvizsgáltam nortonnal (ez volt az állandó vírusvédelmem), nem talált vírust. uninstall, nod32 install, átvizsgál, semmi.
Aztán megtaláltam a Panda lehetőségét, és teszteltem. (ez mint egy nap alatt.)
telepít, átvizsgál. Az eredmény: 752 vírus, amelyekből 520 spyware.
Mindet leirotta, azóta kifogástalanul működik a gépem.
A norton megoldásai elég gyérek, a nodé szintén, bár tény, hogy a legolcsóbb. de hogy 750 vírusból egyet sem találtak, az durva!!!!
A Panda termékek (olcsóbb mint a Norton, igaz, drágább mint a Nod), de nálam nagyon beváltak. és hidd el Yv@an, nem a marketingesek műve mindez.
Azóta állandó kapcsolatban vagyok a céggel, nagyon jól működő renszerük van, mindenki nagyon kedves és aranyos, és szerintem a termék tényleg nagyon jó!!!
Szóval én csak ajánlani tudom! Ráadásul, aug. 18-án volt az a nagy vírus bumm, ami rengeteg USA-beli multi számtech rendszerét szétbombázta, egyedül a Panda TruPrevent technológiája észlelte ezeket a vírusokat (zotob, stb), és nem hagyta h belépjenek a gépbe. mindezt frissítés nélkül! (ez a technológia az ismeretlen vírusokat, vagyis annak kinéző dolgokat először megvizsgálja, ha nem vírus, továbbengedi, ha az, letiltja, ez mentette meg a Pandások gépeit)...
Szóval az lehet, hogy a noddal műxik a gép, kérdés, hogy meddig. szerintem próbáljátok ki ezt az ingyenes próbaverziót, hátha Titeket is úgy átvágott a nod, norton mint engem. (ha csak 10 vírust talál, már megéri váltani).
gyanítom, hogy ha átvizsgáljátok, spyware biztos lesz rajta, ugyanis se a norton, se a nod alapszolgáltatásai közt nincs spyware észlelés. semmisítés meg pláne.
perpill kb 8000 Ft-ba kerül egy 1éves termékregisztráció, de nekem már most többet hozott a konyhára. (nem kell újrainstall. wint+tudom, hogy esélyük sincs a vírusoknak, mindig üzen, hogy ezt v azt talált, semmisített.)
Ezt azért írtam le, hogy aki úgy érzi más hibájából akar tanulni, itt az enyém, jó példa arra, mi minden másképp működik egy jó vírusirtóval.
Egyébként akit érdekel, az a panda honlapján megtalál minden infót, és ha telefonáltok, keressétek a Máriát, én is vele beszélek mindig, sales-es csajszi.
Akit pedig zavartam, attól elnézést. csak segíteni akartam.