• Caro
    A bluetooth ott halt meg, hogy sokat késett.
    Ezt a kábelgyártós dolgot te sem gondolhatod komolyan...
    Jó lenne, ha a digitális eszközökre létezne egy egységes szabvány. Úgy értem, hogy nem csak áramkör szinten, hanem modul szinten.
    Hogy pl. ha akarok, akkor otthon is építhessek magamnak távirányítós kisautót digitális adatátvitellel, x86 kompatibilis procival. :D
    A lényeg, hogy egyforma adatbuszokat kellene használni.
    A WUSB pl nagyon jó dolog lesz, ha elkészül. És szoftver szinten kompatibilis a hagyományos USB-vel. És ez így nagyon a helyén van.
    Valahogy úgy kéne:
    Perifériainterfészek:
    kis hatótáv, titkosított adatátvitel, erre az USB-WUSB páros tökéletesen megfelel, az USB-t tovább kell fejleszteni, mert egyenlőre a WUSB távolabbra visz és gyorsabb is lol.
    Hálózati interfészek:
    "Drótosra" szerintem optikai kábelt kellene használni. A telefont meg a kábeltv-t el lehetne felejteni, net alapú kommunikációra kéne ezeket építeni. Sokkal rugalmasabb, mint a mai rendszer. De ha az optikai túl drága, akkor lehetne használni valamilyen más, fémes szabványt is alkalmazni.
    "Drótnélkülire" pedig a legjobb jelenleg a 802.16e szabvány, vagyis a WiMAX. 50 km hatótáv, 75 Mbps. Mobil eszközökre "csak" 5km és 15Mbps. Amit a telekommunikáció szabványosítására írtam, az erre is vonatkozik. A mobilcégeknek ezt!!!
    Inkább fizessek a netért havi 2000-et és adjanak ingyenes telekommunikációt. Így lenne fair.