• Vándorsólyom
    #11
    nos... hát én hatalmas gothic rajongó vagyok, és pár észrevételt közölnék azért:

    - eévs alvás? hát ki ne vegyék már, sőt szigorítsák. legyenek evés kombinációk, pl. ha egy sonka kenyér tej és gyümölcs kombinációt bevágsz, együtt több pontot kapj érte, mint ha külön ennéd meg őket. (laktató ebéd). sőt legyen kötelező az evés életpont emelés nélkül is! Legyen minél realisztikusbab. Napközben is kelljen néha megpihennünk, ne menjünk ki az erdőbe egy hétig csak vadászni...

    viszont lehessen aludni az erdőben is, akárhol, csak pl. legyen meg a veszélye, hogy egy farkas tép markolására fél életerővel kelsz fel.

    Változatosabb, szerteágazóbb szemilységfejlődést tegyenek bele, és legyenek jó kis kombinációk. Nehogy elmenjenek a varázslások fleé túlságosan. Engem azért fogott meg a kettő is, mert egészséges egyensúly van a varázslatok és a reál harc között. Így az ember az annyira reálisnak beállított világban még el is hiszi, hogy vannak varázslók. Sajna már régebben végigvittem a kiegészítőt is, így már sok ötletemet elfelejtettem, de van még mit fjeleszteni a játékon, hogy tényleg toppra keürljön a piacon.