Kritika a filmről


Mennyei Királyság

  • winnie
    #62
    Winnie: Az hogy az USAban megbukott? minden tisztelettel, de utanna 1 hettel a Monster in Love meg kaszalt, most ez szerinted mit minosit?

    többek között sajnos a KoH-t.

    nyilván nem a monster in law-hoz kell hasonlítani, de ott van az ugyancsak bukónak számító trója, ami 47M-val nyitott, vagy a gladiátor, amitől senki nem várt semmit, ami 35M-ót hozott az első napon.

    ezek csak számok, nem a film értékét jellemzik, nekem sem ez a célom, de az beszédes, hogy az előzetes és a várkozás alapján a filmet "senkit" (direkt vagyok szélsőséges) nem érdekelt, de ami sokkal szomorúbb, hogy nincs jó szájhagyomány (másodszori újranézés, ajánlások másnak), mivel 50%-nál is többet esett. és ez utóbbi adat a rémisztő, hisz a vele együtt mutatták be a house of way c. tinihorrort és horrorfilmek igazi fan-filmek, vagyis ezek sokszor 60-70%-ot is esnek első hétvége után - nos a HoW is kevesebbet esett, mint a KoH, ami több mint nagyon durva. (azt már nem is említem, hogy a crash, amit ugyancsak a KoH-hal egyszerre mutattak be, még 30%-ot sem esett - és ez annak a filmnek az ismérve (az alacsony esés), ami tetszik a közönségnek (és nem az első hétvégi bevétel)

    még egyszer mondom, hogy ezek számok - nem a film minőségéről, csakis a közönség reakciójáról szólnak-

    ahol meg mindig a Titanic vezet. :)) (es meg az AvP is siker volt, ami azert nagy kalap fos - noha dolgoztam azon is, megsemdicserem)

    1. a titanic a világon mindenhol vezet - van, akinek nem teszik, de ez ízlés kérdése.

    2. az AvP hype-os film volt - az első héten aratott, utána zuhant 50%-okat