Kritika a filmről


Mennyei Királyság

  • ward
    #59
    a karogo pap szerepe (itt jegyzem meg, nemtom, hogy karog a magyarban, az angol verzioban inkabb asszerint valt nezetet ahogy a sors hozza), szoval a pap egy eros kritikaja, mitobb karikaturaja a kereszteny egyhaznak. Minden egyes kijelentese attol fuggoen valtozik, hogy attol kicsiinyes jelleme mit remelhet (tulelest, anyagi javat, atb) Eleg az utolso sorara gondolni, amikor eppen elbuknak a csataban, vmi olyasmit mondd, hogy:"terjunk at musulan hitre, aztan kesobb majd meggyonjuk" erre Bloom vlasza vmi ilyen" Atyam, sokat tanultam magatol a vallasrol" na itt van a lenyeg amiert a pap szerepel a filmben.

    Winnie: Az hogy az USAban megbukott? minden tisztelettel, de utanna 1 hettel a Monster in Love meg kaszalt, most ez szerinted mit minosit? vagy ebbol meg azt vonod le, hogy akkor J-Lo egy jo szineszno? konyorgom.....

    amugy is, azert ne az ameriaki kozonsegen vonjuk le az igenyesseget, ahol meg mindig a Titanic vezet. :)) (es meg az AvP is siker volt, ami azert nagy kalap fos - noha dolgoztam azon is, megsemdicserem)