Hegyikecske#18
HÜLYESÉG! Még csak az kéne h. itt is letiltsanak meg akármi, amugy pl a Nemzeti színházban megoldották ezt már ott van is értelme, de nem zavarással hanem elgendő olmot öntöttek a váz szerkezetbe, ami ott még érthető is... Viszont az már túlzás h. egy mozi beleszóljon az én telefonálásomba, És félreértés ne essék nem állok a bunkók pártján csak sztem mkinek önmagát kéne moderálni és akkor nem lenne gond, de azér az már elég LoL h. mire az összes telefontársaság felépítette a saját kis adótornyait h. már _majdnem_ mindenhol van térerő erre fellépnek a mozik, színházak, majd később a rendelők meg a BKV meg minden szar hasonló intézkedéssel és a végén a sok adótorony után már ugyanannyi zavaró torony épül és az egésznek nem lesz semmi értelme! azt meg pláne rühhelném ha vki bluetoothopn belenyulna a mobilomba (sajnos a bluetooth amugy is elég védtelen) Szal a lehetőség legyen csak adott bőven elég lesz ha mki lehallkítja a sajátját SZTEM. (arról nem szól a hír h. az adó állomások mellett a zavaróállomásdok milyen sugárzással hatnak nem csak a mobilokra ránk is!)