Szentendre környékén milyen egyesület van?
  • Isthy
    #81
    9 arany 3 ezüst és 6 bronzérem a termés (amiből 3 arany olimpiai számban született). SZÉP VOLT LÁNYOK ÉS FIÚK!!!

    A németek a tavalyi komoly tarolásunk után fogadkoztak, hogy revansot vesznek rajtunk, hát nem nagyon sikerült nekik. Ugyanúgy 9 aranyat és 18 érmet szereztek hazai pályán, mint mi.

    Nagyon kíváncsi vagyok a szeptemberi elnökségi ülésre, hogy miként döntenek az olimpiai felkészülésről, főként a lányok tekintetében. Láthattuk, hogy Natasa hiánya gondokat okozott a 2-es és 4-es hajóknál, ahol bizony vele jobban szerepeltünk volna. Nagyon remélem, hogy az illetékesek megtalálják a megfelelő megoldást az eredményes olimpiai szereplés érdekében.
    Kovács Kati pedig bizonyított a nagypofájú kárörvendőknek. Az év fő versenyén, amikor kellett, akkor simán hozta mindkét egyes számot, ahogy vártuk és megszokhattuk tőle.
    A fiúknál, most a kenusok parádéztak, a kajakosok szerepeltek kissé visszafogottabban. De összességében a férfiak nagyon kitettek magukért, nem mostanában volt olyan, hogy az aranyak nagyobbik részét nekik köszönhettük.

    Azt hiszem összességében elmondható, hogy nagyon jól sikerült a VB. Természetesen vannak hiányérzeteink (valahol jogosan), de voltak ugyanakkor nem várt szép győzelmek is. Azt hiszem ez mutatja igazán a sportág hazai erejét. Ez egy olimpiára kvalifikáló VB volt (nem egy mindenki által felkészülésnek tekintett EB), itt mindenki ott volt, aki számít. Remélem az olimpián is ugyanilyen sok örömet szerez majd nekünk a csapat.

    HAJRÁ MAGYAROK!!!