Driving Speed
  • Alexease
    #1
    Bar lehet hogy a topic nyitas korai, vagy annak tunik, de talan lesz ertelme:)
    A cimben szereplo nev egy keszulo autosjatek neve (meglepo:D), melynek a fejlesztese dicseretesen nyiltan folyik. Pontosabban, elerhetok a WIP demok, amiket lehet hasznalni, tesztelni, bugreportolni;)

    A jatekrol sokminden meg nem derul ki. De a demot mindenkinek erdemes megnezni, mert a grafikai engine mar nagyon biztato, es a palyak, autok kidolgozasa is atlagon feluli az ilyen szintu projectekhez kepest! Es persze ami fontosabb, meg az auto kezelese is hasznalhatonak tunik.:P

    A demoban 1 palya es 2 auto van, hasznalhato AI-val, tobb kamera nezettel (cockpit nincs) melyet a C gombbal lehet valtani.

    Ha mas haszna hirtelen nem is lesz a topicnak, de talan jobban terjed a hire, tobben latogatjak az oldalt, talan meg regisztralnak is, nagyon kedvuk lesz a tovabbi fejleszteshez (bar lehet, hogy ezt is csak egy ember csinalja, ezt meg nem feritettem ki:DD)

    A felfedezesert, linkkert, hirert koszonet a HSW-nek (www.hsw.hu)

    Driving Speed hivatalos oldal es letoltesek: http://www.megaderek.com/driving/news.php

    Es a tapasztalatok szerint az emberek tobbsege a kepekbol "ert", igy alljon hat itt nehany bithalmaz kedvcsinalonak:))) A kepek a keszulo 1.2-es V8-as reszbol vannak!