• Sliders
    Bárki bármit mond Nokia a teló mester. Fantasztikus. Nekem a 7650-től kezdve iylen telóim vannak. Szinte az összes S60 volt kezemben és használtam is. Egyszerűen az első perctől kezdve szerelem volt.

Most 6630-asom van és nagyon megvagyok elégedve vele. Egyetlen negativum számomra a memóriakártya kapacitás kicsisége, legnagyobb is csak 256MB rs mmc amit láttam. De asszem a zsánerem az N91-es lesz. 4 giga vinyó. Nahh végre.

Akinek meg nagyok az vegyen női telefont, és nyomkodja körömheggyel. Egészen egyszerűen szerintem nem túlméretezett az összes nokia sem. Az s40 meg pont azoknak van akik kisebet akarnak :)
    Na de mi a frásznak kéne olyan picinek lennie, miért jó az hogy alig lehet nyomkodni. Nokia nagyon jókat gyárt.
    Az olyanok szoktak csak olyanokat mondnai akik álltalában irigyek, mert nekik nem lehet: sznobok, bunkosfonosok, feltünési viszketegség etc. Szerintem pedig valaki nyitott az ilyenre, és ennyi.
    Szerintem pedig egyetlen Samsung és egyetlen Siemens meg sem közelíti a nokiárt.Hiába 100ból 70 mobilos ezt ajánlja :D