Húú appám, lementem tőlled hídba.
De azért értelmezni te sem tudsz. (vagy olvasni??!)
Nem azt irtam, hogy a német küldiket nem tudod játszani??? (bocse :o )
Ja, meg bocs, hogy nem olvastam vissza.
Nah mind 1, osszad az eszet, nem kezdek ki veled.
Csak gyorsba letekertem, azt amit hozzászóltál 5 dolgot, abbol 3 fikázás, meg okoskodás. (köztük kaptam már én is egyet :/ (tölled)
Meg annyira nagyon ismered a fórumos szokásaimat, mé nem mész el gondolatolvasónak, ha annyira ismersz.
Cincálhatod tovább, mert naon nem érdekel, csak az ilyen atomokos hsz-eket, leugatásokat, harácsolást, amit te csinálsz, ezt naon nem bírom.
Nem kell vetítened, sztem senki se kíváncsi rá, de mind1.
Meg nem hinném, hogy ki az aki az eredeti game-jét, dobozosan, leírással, seriallal eladja 2500-ért, mikor én 6300-ért láttam legolcsóbban boltban, és eddig 3-an írtrak rám, akik 4k, meg 5k-ért adnák ide a papírzacsis verziót.
De ha te ilyen megszánó vagy, é 2500-ért ideadod a dobozos,serialos,karcmentes coh-odat, már küldheted is postán, mert érdekel.
ui:
Én meg k*rvára nem fikáztalak, meg cincáltam szét a hsz-eidet, meg szóltam be neked: ebből meg az a megítélés vezethető vissza, hogy egy kissebbségi komplexusban szenvedő egyéniség lehetsz, amiből eredően így tudod kiélni a hatalmi vágy hiányát, hogy mást fikázol (egyszóval b*szogatsz).
"Azt még nekem mondja h rinyálok"
Üdv