• CAC
    Hát bajgunar van egy kis baj...olvasni már tudsz, de értelmezni még nem, de alakul-alakul.
    1. Egy szóval sem mondtad se te se én, hogy dobozos game-ről van szó. A vita az eredeti játékról szólt, és az ilyen jogtiszta serialú játékok ugyanúgy eredetinek számít.
    2. Ügyes vagy, hogy tudsz linkelni, de akkor én meg adok pár papírtokos hirdetést, úgyhogy az 1-es pont miatt tök irreleváns, amit írtál.
    3. Amit művelsz (biztos nem te vetted a géped meg a játékod, meg nincs más eredeti játékod), úgy hívják, hogy távkiértékelés, és a legnagyobb bohócok szokták csinálni. Ugyanis te a monitorod előtt ülve rohadtul nem tudod megmondani, hogy egy adott fórumita mit csinált meg a valóságban, s mit nem. Az ember az internetes világban abból ítéltetik meg, amit leír, nem amit te gondolsz róla. Így most rólad az lehet sokaknak a véleménye, hogy:
    - csak írsz ész nélkül
    - nem értelmezed mit ír a másik
    - mindenféle légből kapott, szubjektív gondolatokból ítélsz meg mást
    ...adjak még napalmot, vagy megy anélkül is az önégetés?
    4. Nagyon is tud lenni az alapjátékot megvevő páciens a német oldallal, csak nem tud német kampányt játszani. Megint balgaságot írtál.

Igazából szétcincálhatnám még a hozzászólásaidat, de remélem inkább visszavonulót fújsz, és elgondolkozol egy kicsit a fórumos szokásaidat illetően. Vagy ha gondolod, mehetünk flamelni, ne zavarjuk itt a többieket.
    Hogy megnyugodjál, elmondom, hogy webdesign-nal és dtp-vel foglalkozó egyéni vállalkozó vagyok. Kicsivel több az eredeti szoftverem, mint neked az iq-d, ugyanis hozzám bármikor jöhet a BSA ellenőrizni. Azért pörögjél még bátran, meg légyszi mondd meg mit kérjek legközelebb anyicutól.