• FTeR
    nem az a szánalmas amit tudsz, hanem amit hiszel, pontosabban amit bele képzelsz.
    Én nem hiszem hogy az M$ ettől a cucctól ügyesebb, jobb vagy okosabb. Ellenben, Te könyökből fikázod.
    Enged meg, hogy egyenként megcáfoljam, M$től független módon azt amit állítasz.
    Tehát:
    1. "És akkor a Doktorvaccon mire való?"
    Ugyan itt fogalmam sincs mire gondolsz, de ha ez esetleg egy hibajelentő/jelző szoftvert takar (win alá), akkor nem értem, attól, hogy egy bizonyos témakörre már van sw, attól az M$ ménem rakhatna (írhatna) saját operánciós rendszerébe egyet. Tehát nem értem, mért jelent számodra a M$ eme lépése egyenesen minden korábban létezőt elpusztítani akaró, egyenesen semmibevevő gonosz démont.

2. "Asszem ilyennel először Amigán találkoztam, DosTrace, meg SnoopDos néven, az is volt már vagy 15 éve."
    Itt visszautalnék az 1. pontra, attól, hogy ez valahol már van/volt attól mér gonosz az M$?

3. "Szal Bili megint feltalálta a spanyolviaszt,[..]"
    Ezt minden egyes alkalommal leírod. Senki nem állította, hogy bármi ami a winben van/lesz még soha sehol másutt nem látott csoda. Tehát, fogalmam sincs miből vonod le a következtetést. Az új fícsőr a win használók számára lesz új, pontosabban újonnan elérhető, mert eddig nem volt. Kész. Kiváncsi lennék rá, hogy Te mit szeretnél hallani, hogyan hozzák a köz tudomására, hogy valamit módosítottak?

4. "[..]de minek ehhez sajtótájékoztatót tartani?"
    Feltünhetett volna, hogy Billi ezt a bejelentést a WinHEC-en tette. Ha feltünt volna, neagyisten felfogod, ha éppen a szemedet kinem szúrta a kép, akkor nem írsz ilyet, habár a cikk sehol nem jegyzi meg, hogy honnan van az infó, tehát azis lehet semmi köze semilyen sajtótájékoztatóhoz. De feltételezzük, hogy WinHEC-en esett meg. Akkor a köv. dolgok merűlnek fel:
    - a WinHEC mint a neve is jelzi nem sajtótájékoztató, hanem konferencia.
    - a WinHECet minden évben megtartják, nem kötik semilyen különleges eseményhez, bejelentéshez.
    - a WinHECen sok minden mást is mondanak, csak valaki ezt kiemelte, mert érdekesnek találta, főleg megragadva 1 momentumot, majd azt ismételgetve így kihangsúlyozva, azt próbálta sugalni, hogy a win hivatalosan is spywaré lépett elő. Ezzel próbálva szítani a közhangulatot.
    Na itt jöttél Te a képbe és mivel magában a fícsörben semmi kivetnivalót nem találtál (feltehetően mert szeretett OSedben is megvan) ezért (mert vmi fikát csak kell írni) belökted az örök jókerek egyikét, a spanyol viaszt. (Azt már csak zárójelben merem mondani, hogy ha szeretett OSedben és esetleg sehol másutt nem látott fícsőrről lenne szó, akkor a másik "már megin kitalált vmi tök fölösleges szart" örökzöld jókerrel éltél volna - mint ahogy szoktál is.)

Amit itten szépen leírtam, az az ember agyában egy pillanat alatt végigfut - neked és hasontársaidank köszönhetően, egyébként egyre többszőr - és szűl egy olyan egyébként semmitmondó és személyeskedő, szinte beletörödő/fáradó hozzászólást mint a #6-osom.

Egyébként én nem sajnállak, értsd nem alszok rosszúl miattad.