Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
neuro #94 Én most repültem egy hadjárat küldetést Avianóból. 4-en szálltunk fel, hogy lebombázzunk egy gyárat a magyar határtól délre. Kb 30 perc volt az odaút, aránylag eseménytelenül telt. Az IP előtt fegyverzet élesítés, bombák beállítása, majd az AG radar térképező módjával kijelöltem a célokat a kísérőknek és egyet magamnak is. A 2-es gépet miután kijött a bombázásból elkapta egy SA-3, a többiek megúszták. Én csak egy kisebb sérülést szereztem a csöves légvédelemtől.
Hazafelé a szerbek ránk küldtek két MiG21-est és két Mig29-est, amiből 1-1-et le is szedtünk (+ ott repkedett vagy 4 Galeb is). Többre nem volt lehetőség mert már nagyon fogytán volt az üzemanyag - szerencsére az AWACS küldött segítséget és így eltudtunk szelelni. Gondoltam hogy megtankolok, de inkább nem vesződtem vele, hanem húztam inkább haza. Az ATC elsőnek engedett leszállni ami nem is baj, mert már teljesen kiszáradt a tankom a végére :)
Sajna amíg a Lockon-ban és az SFP1-ben nincs ilyen dinamikus hadjárat/avionika addig nem sokat ér a csinos grafika :(