• Gundark
    Rájöttem egy igen szomorú dologra :) Nem tudom az FFbe berakni az AFes log-omat. Megjelenik a név a kiválaszthatóak között de nem áll át. Ez nem szép dolog az AFtől. Mert az FF es megy vele. Imigyen vagyok már alezredes, száz egynéhány repült órával.:) No meg van egy tsomó kitüntim :) Ezeket most nem vihetem vissza az FFbe. A kobrát honnan lehet levenni? Azt sem találom :) Bár azzal meg ha jól emlékszem nem megy a hffm :) Jöhetne már az FF4 :)) Neuro barátom, engem hétszer öltek meg online ahhoz képest hogy otthon nincs is netem :)) Ez pici hibája neki. De az a legmegdöbbentőbb hogy még mindig ennyi év után is tud kalandos lenni egy misszió :) A legutolsóban is (FF) ketten harcoltunk két 21es ellen a lelkes SA2es meg az összes rakétáját közénk lőtte :) El is vitte az egyik 21est :) Bár ahogy kergetőztünk egy pillanatra elvesztettem szem elől a gyors kis patkányt, átnézek a másikoldalra, báááz. :) Egy nagy rohadt füstcsik jön felém mint az állat ippeg hogy Le tudtam húzni magam (háthelyzetben voltam :) és a hasam felett pár méterrel elment, szinte megdobta a vasat a légnyomás :) Király volt :)