Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Mert alapvetően más történik. Gyakorlatilag semmi esélyed nincs rá. Egy háttérben futó RTS játékot képzelj el, ahol nincs modellezve semmi fizika. Statisztikai értékek vannak randomizálással nyakonöntve. De mivel nagyon generális a modell pl. még ott sem tudsz több célcsatornás SAM-et modellezni. Egy távolságon belül gyakrabban tüzel a SAM és ennyi.
Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon elkent dolog a 2D világ igen sok bajjal. Egy A-10 a 3D világban töredékét nem adja elő, amit 2D-ben. És a Szu-25 meg impotens egy A-10-hez képest. Próbáld ki TE-ben és lelhet pislogni az eredményen. Ezért van az, hogy én limitáltam 1 db 12 gépes alakualtra a hadjáratban a mennyiséget. Mert rohad OP. 3D világban az MI kb. képtelen a gépágyút használni rendesen - már ha tudja a BMS 4.34 nem néztem meg - a 2D-ben egy 4 gépes A-10 kötelék régen 30+ célt kilőtt...
Egy 4 gépes Szu-24 kötelék 8 db AGM-mel ÉS bombákkal meg szart sem .Hiába írtam át a 2D értékeket anni. MIért? Nem tom. Azt talán exe kódolt módosítóval bírt. Tudja a tököm.
Erre is anno felhívtam a figyelmüket. Ha van időd csináld meg a tesztet. ;)