Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Egen, a 4.33 sajnos alátett az online repkedéseknek, legalább 2MB-os feltöltést igényelt, és ezt az amerikaiak nagy része nem tudta hozni (furcsáltam nagyon, de usában nagyon sokan még ilyen 1MB-os ADSL-el neteznek (vidéken). Ebből a szempontból Európa kivételesen jól el van látva sávszéllel. FO-on most tesztelik a 4.34-et Balkán térképen, hogy online mennyire jó. Ha minden jól megy, lesznek újra pvp kampányok is. Coopban eddig is lehetett repkedni, mi is házi kampányt repülünk mióta kijött a 4.34, nekem -lekopogom- egy esetet leszámítva nem volt stabilitással sem gondom, de az is ilyen ki és belépkedések után jött (BMS-nél menübe lépés után nagyon ajánlott újra indítani, amivel mi nem foglalkoztunk, csak repültük a következőt, és ebből lett is crach). Remélem, hogy FO-s kampány visszajön, mert Archerék DCS alá is csináltak szervert, hogy majd ott is lesz FO féle pvp, de azt rövid idő után feladták.
Szerintem senkit nem zavar, ha valaki DCS-el is repked, miért is zavarna az bárkit is? Az viszont fontos, hogy mennyien maradnak meg BMS mellett IS, ha a repülős tagság teljesen átpártolna DCS-be, akkor annak a BMS fejlesztése látná kárát, már most sem az idegbeteg kapkodás jellemzi őket, de ha ez a tagság is eltűnne, akkor biztos még kevesebb lassabban jönnének az új dolgok, ha egyáltalán jönnének újak.