• VO101Tom
    A manual azt írja impact angle-re hogy Not currently implemented, és nem is működik, ez csak azért baj mert ha TGP vel próbálsz becélozni egy hidat 45 fokos impact angle-el nem egyszerű dolog eltalálni.

Valóban, 4.34 KTO mapon tényleg ezt írja. 4.33 alatt sokat repkedtünk az Izraeli térképen, ott vannak átdolgozott fegyverek is, a JDAM impact angle-ről még training mission is van. Ott ez biztos működik, de ezek szerint ezt is átdolgozták ott, és az eredeti KTO mapon másképp van (letölthető térkép csomagok nem csak a térképet, hanem azon használt gépeket, fegyvereket is át szokta dolgozni, legalábbis a 4.33-as Balkán, Izrael, Görög térképek nem csak a map-ot, hanem sok mást is adtak).

Ettől függetlenül a JDAM a hidak ellen tuti jó, sokszor dobáltunk már ilyet. Most megnéztem egy TE-ben, tényleg mindegy, hogy mit állítasz, viszont így szemre olyan 80 fokos szögben csapódik be, nem 45. Valszeg az épületekre, egyéb cuccokra a BMS-ben amúgy sincs hatása.

Meg kellene adni melyik évben játszódik a kampány és akkor tudnánk mi elérhető a fegyverraktárba.
    Igen, ezt már én is próbáltam kideríteni, de nem jártam sok sikerrel.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.26. 18:57:28