Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Akkor vegyük át szépen sorban.
1. Előbb utóbb sajnos eljön az a szint, ami egy kis indie csapat nem tud megugorni erőforrás terén. A kérdés az, hogy ez hol fog eljönni és melyik téren. Egy hobbicsapat nem fog írni 0-ról egy DCS szintű terrain engine-t és még mellé azt megcsinálni, hogy városok legyenek rakás 3D objektummal. Ez brutálnagy feladat. Vagy akkor ezen dolgoznak majd 5-en 10 évig.
2.Anno leszedtem, de nem volt használható semmire. Ez persze előre megmondták azok, akik értettek hozzá.
3. A személyeskedés terén ez volt az utolsó remélem. Ha még én lennék a HG, akkor a kommented már a szemétben lenne.
Sehol nem jelöltem ki magam önjelölt megváltónak, csak:
kb. az összes gép normálisan megcsinált chaff-flare disensere azt bizony én csináltam meg. Mennyiségre, helyre, irányra. Leszarom, hogy szerinted csak text edit és könnyű. Akkor mi frászért nem csinálta meg senki? Tudod, ha nincs végtelen erőforrás, akkor ezt is meg kellett volna. 10+ év alatt nem sikerült, hát valahol el kellett kezdeni.
A SAM modellezés egy részét én csináltam / adatszolgáltattam. Mivel meg kellett mutatni mindent, hogy mi és miért pontatlan nem volt két perc prezentálni és megmutatni hogyan lesz jobb és mi a háttere. Ha ez könnyű volt, akkor miért nem vette rá senki a fáradságot évekkel a SAMsim és Hpasp elérhetősége után sem...?
A battalion roster az alapján készült, amit írtam. Ehhez sem kellett volna semmi, csak hogy valaki rászánja a tudást és időt. Megtettem. Az eredetiek röhejesen szarok voltak. Olyan csinálta őket, akinek lövése sem volt arról, mit csinált. Összecsapott egy rakás egységet és csá. Egy zl. vagy állományát sehogyan sem lehetett belőle még közelítőleg sem kihozni.
A rail/drop launch modellezés ne kettőt találhatsz kitől jött...
Nem fogom mindet felsorolni, van még egy pár, de az időm és türelmem véges.
A te teljesítményed abban merül ki, hogy szerinted hogyan kéne működnie a BMS csapatnak és mi milyen legyen, amikor a BMS csapat már párszor közölte, hogy
ad.1 hogyan működnek
ad.2 Tom is magyarázta másik csapat tagjaként a dörgést.
De te azért szokás szerint teli talppal beleálltál.
4. Az FF csapatnak összevissza volt 1,5 kódere, ahogy ők fogalmaztak. A BMS-ben ennél több van. Persze honnan tudnád, amikor láthatólag egyik csapatnak sem voltál sem belsős sem külsős tagja. Nem érzed azt, hogy folyamatosan arról húzod az ívet, aminek soha nem voltál részese?
Bocs, de kezded elérni az irritáló szintet.